Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Verticuteermachines

5 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Eliet E450 VM Verticuteermachine

Eliet E450 VM Verticuteermachine

€1.700,00 Excl. BTW €2.057,00 Incl. BTW
Eliet E501 Verticuteermachine

Eliet E501 Verticuteermachine

€2.150,00 Excl. BTW €2.601,50 Incl. BTW
STIGA SV 415E VERTICUTEERMACHINE

STIGA SV 415E VERTICUTEERMACHINE

€164,46 Excl. BTW €199,00 Incl. BTW
HUSQVARNA S 138i VERTICUTEERMACHINE

HUSQVARNA S 138i VERTICUTEERMACHINE

€354,55 Excl. BTW €429,01 Incl. BTW
Husqvarna S 138C VERTICUTEERMACHINE

Husqvarna S 138C VERTICUTEERMACHINE

€230,58 Excl. BTW €279,00 Incl. BTW

Ontdek de Kracht van Verticuteren met de Topklasse Verticuteermachines van Kerstens Voeten!

Op zoek naar de ultieme oplossing voor een weelderig, gezond gazon? Zoek niet verder! Onze verticuteermachines bieden de perfecte combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak, waardoor uw grasmat er beter uitziet en gezonder groeit dan ooit tevoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een professionele Eliet E501 verticuteermachine voor grote gazons of een Stiga SV415E verticuteermachine voor kleinere gazons op stroom.

Waarom Verticuteren?

Verticuteren is essentieel voor het behoud van een gezond gazon. Zodra in het voorjaar de temperatuur boven 12 graden komt is het raadzaam het gazon te verticuteren. Het verwijdert overtollig vilt, dood gras en ander organisch materiaal dat de groei belemmert. Hierdoor krijgen de graswortels betere toegang tot water, lucht en voedingsstoffen, wat resulteert in een dichtere, groenere grasmat.

Het verticuteren van een gazon biedt verschillende voordelen voor de gezondheid en het uiterlijk van het gras:

  1. Verwijderen van Vilt en Dood Plantmateriaal: Verticuteren helpt bij het verwijderen van vilt, dood gras en ander organisch materiaal dat zich op het oppervlak van het gazon heeft opgehoopt. Dit helpt bij het bevorderen van een betere lucht- en waterdoorlaatbaarheid van de bodem, waardoor de graswortels gemakkelijker toegang hebben tot voedingsstoffen en zuurstof.

  2. Bevorderen van Beluchting: Door het verticuteren wordt de bodem belucht, wat essentieel is voor een gezond gazon. Het verbetert de waterinfiltratie en voorkomt wateroverlast, waardoor de graswortels dieper kunnen groeien en een sterkere grasmat ontstaat.

  3. Stimuleren van Grasgroei: Door het verwijderen van vilt en het beluchten van de bodem, stimuleert verticuteren de groei van nieuw gras. Dit resulteert in een dichter, gezonder en groener gazon.

  4. Verbeteren van Water- en Voedingsopname: Een goed geverticuteert gazon heeft een verbeterde water- en voedingsopname, waardoor het gras beter in staat is om te gedijen, zelfs tijdens droge periodes. Dit kan leiden tot minder behoefte aan irrigatie en meststoffen.

  5. Preventie van Ziekten en Plagen: Door het verwijderen van organisch materiaal en het bevorderen van een gezonde grasgroei, kan verticuteren helpen bij het voorkomen van de opbouw van schimmelziekten en het nestelen van plagen zoals insecten en larven.

Kortom, regelmatig verticuteren is essentieel voor het behoud van een gezond, weelderig gazon en draagt bij aan de algehele esthetiek en levensduur van uw tuin.

 

Onze Verticuteermachines:

Onze verticuteermachines zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen om optimale prestaties te leveren. Met krachtige motoren, verstelbare messen en gebruiksvriendelijke bedieningselementen, maken onze machines het verticuteren een fluitje van een cent. Wij hebben een divers aanbod in verticuteermachines Zo hebben wij verticuteermachines op Accu ( denk hierbij aan de Husqvarna S138I  Accu Verticuteermachine) , verticuteermachines op stroom zoals de Husvarna S138C en de Stiga SV415E , of verticuteermachines op benzine zoas de Eliet E501 Pro of de Eliet Collector C550ZR.

Ook kunt u kiezen tussen de manier waarop het vuil na het verticuteer opgeruimd worden. zo kan dit met een achteruitworp terug op de grasmat worden gelegd, Sommige verticuteermachines maken gebruik van een handige opvangbak of kan je met de nieuwste technologie het gras op een lange rug rijden om het hierna nog sneller te kunnen opruimen. denk hiebij aan de Eliet Collector C550ZR verticuteermachine

 

Waarom Kiezen voor Kerstens Voeten?

  • Deskundig Advies: Door meer dan 65 jaar ervaring en kennis kunnen wij het juiste advies geven zodat de machine aansluit bij jou wensen en eisen.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze verticuteermachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik.
  • Resultaatgericht: Bereik een weelderig gazon met minimale inspanning dankzij onze efficiënte verticuteermachines.
  • Klanttevredenheid: Wij streven naar 100% tevredenheid van onze klanten en bieden uitstekende service en ondersteuning.

Verbeter de gezondheid en schoonheid van uw gazon met onze verticuteermachines. Ontdek het verschil dat verticuteren kan maken voor uw tuin en investeer vandaag nog in de toekomst van het gazon!