Robotmaaiers

Robotmaaiers

6 Product(en)

Met robotmaaier occasions van merken als Husqvarna, Stiga en Kress koop je de meest efficiënte en geautomatiseerde robotmaaiers voor gazons van ieder formaat.

Sorteren op: Meest bekeken
Husqvarna 230ACX

Husqvarna 230ACX

€991,74 Excl. BTW €1.200,01 Incl. BTW
Husqvarna AUTOMOWER 260 ACX

Husqvarna AUTOMOWER 260 ACX

€1.000,00 Excl. BTW €1.210,00 Incl. BTW
Husqvarna HUSQVARNA AUTOMOWER 305 BJ 2021

Husqvarna HUSQVARNA AUTOMOWER 305 BJ 2021

€950,00 Excl. BTW €1.149,50 Incl. BTW
Husqvarna AUTOMOWER 450X

Husqvarna AUTOMOWER 450X

€1.800,00 Excl. BTW €2.178,00 Incl. BTW
Husqvarna AUTOMOWER 430X DEMO

Husqvarna AUTOMOWER 430X DEMO

€2.479,33 Excl. BTW €2.999,99 Incl. BTW
Husqvarna AUTOMOWER 105

Husqvarna AUTOMOWER 105

€750,00 Excl. BTW €907,50 Incl. BTW

Ontdek de Efficiëntie van Robotmaaier Occasions

Maaien wordt een moeiteloze taak met onze hoogwaardige selectie robotmaaier occasions. Ontdek waarom deze slimme apparaten van merken als Husqvarna, Stiga en Kress de perfecte keuze zijn voor gazons van elke omvang.

Gemak en Automatisering met Robotmaaiers

Investeer in automatisering en gemak met onze slimme robotmaaiers. Dankzij geavanceerde navigatietechnologieën en sensoren werken deze apparaten volledig automatisch, waardoor urenlang zwoegen op het maaien van je gazon tot het verleden behoort.

Geavanceerde Functies van Robotmaaiers

Onze robotmaaiers zijn voorzien van handige functies, zoals ingebouwde timers en connectiviteit met smarthome apparaten zoals Alexa en Google Home. Deze functies maken het afstemmen van beregeningsschema's en maaischema's eenvoudig en efficiënt.

Indrukwekkend Bereik van Robotmaaiers

Een robotmaaier in het assortiment van Kerstens Voeten is er voor ieder oppervlakte. Onze maaiers hebben namelijk een groot bereik en zijn dus ook zeer geschikt voor grote oppervlakken. Het bereik varieert gemiddeld van 400m2 tot 5000m2. Ideaal voor grote sportvelden en parken, waar meerdere maaiers op één veld kunnen worden geplaatst.

Voordelen van Robotmaaiers

Enkele voordelen van onze robotmaaier occasions:

  • 24/7 maaien zonder pauzes, ongeacht het weer 
  • Regelmatig maaien verbetert de kwaliteit van je gras 
  • Kleine versnipperde snippers fungeren als natuurlijke meststof
  • Een aantrekkelijke prijs voor goede kwaliteit

Onderhoud van Robotmaaiers voor Langdurig Plezier

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van je robotmaaier. Wij bieden daarom aan om jouw robotmaaier occasion te voorzien van een jaarlijks onderhoud. Zo ontdek je de voordelen van schoonmaken, messen vervangen en jaarlijks onderhoud, inclusief de nieuwste updates voor een optimale werking.

Ontdek Onze Andere Tuin- en Parkmachines Occasions

Naast robotmaaiers hebben we een breed assortiment aan tuin- en parkmachines, waaronder zitmaaiers en loopmaaiers. Ontdek ook onze landbouwmachines, reinigingsmachines en onderhoudsmachines in de categorie occasions.

Neem Contact Op Voor Deskundig Advies

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Onze deskundigen staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte robotmaaier of andere machines die aan je behoeften voldoen.