Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Winteronderhoud

 

Meld je nu aan voor een onderhoudsbeurt voor uw tuinmachines

gazonmaaier, kettingzaag, bosmaaier, heggenschaar, bladblazer, etc.


Door jarenlange deskundige ervaring kunnen wij de nodige zorg aan je tuinmachine(s) besteden, hetgeen voor een goede onderhoudsbeurt vereist is. Dit zal ten goede komen aan de levensduur van de machines en verkleind de kans op storingen in het seizoen.

 

Wij gebruiken geen vaste onderhoudstarieven per soort machine waardoor u nooit meer betaald dan nodig voor de onderhoudsbeurten en/of reparaties.


Wij bieden een extra service door de mogelijkheid te geven de machine(s) op te halen, tegen vergoeding van €32,40 incl. BTW ( binnen een straal van 30 km, hierna gelden andere tarieven) . In dit geval wordt er vooraf een afspraak gemaakt betreffende de dag en dagdeel waarop wij de machine komen ophalen. Je kunt op het formulier ook een voorkeurs dag opgeven.

Je kan je eigen tuinmachines ook zelf brengen zonder afspraak. 

 

Naast een onderhoudsbeurt voor uw robotmaaier hebben wij nog plaatsen vrij in ons Robotmaaierhotel met diverse arrangementen:

  • Basis winterarrangement: voor maar €25,- Overwinteren in onze stalling incl. tussentijdse laadbeurten (u kunt de machine zelf brengen)
  • Deluxe winterarrangement: voor maar €57,40 Halen wij uw machine op, overwinteren in ons hotel en terug thuis afleveren
  • Premium Winterarrangement: voor maar €75,- Wij koppelen uw robotmaaier los en halen deze op uit uw tuin, overwinteren in ons hotel, thuis terug afleveren, herplaatsen en opstarten van uw robotmaaier.