Over ons

Welkom bij Kerstens Voeten, een familiebedrijf uit Roosendaal. Al sinds 1957 leveren wij hoogwaardige producten aan klanten in verschillende sectoren. Van akkerbouwers en boomkwekerijen tot tuinbouw- en veebedrijven. Al drie generaties lang ontzorgen wij onze klanten over hun machines voor werkzaamheden in landbouw, tuin en park. 

Bij Kerstens Voeten vind je een compleet assortiment met kwalitatief hoogwaardige machines en nevenproducten, probleemoplossende ontwikkelingen en innovatieve, klantgerichte service en contracten. We willen snel inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Dit doen wij door middel van een ruime voorraad machines, demo machines en expertise in ons vakgebied. Met onze jarenlange ervaring kunnen we altijd het juiste advies geven. Bestaat er in de markt geen oplossing voor een probleem? Dan ontwikkelen wij deze zelf! Innovatief, nuchter, betrokken en betrouwbaar, dát is Kerstens Voeten. 

Hoge kwaliteit machines en service

Ben je klant bij Kerstens Voeten? Dan weet je als geen ander dat bij ons de klant altijd centraal staat. Dit uit zich in de kwaliteit van onze producten, maar ook in de service die wij leveren. Leveranciers worden geselecteerd op basis van hoge maatstaven, met een grote focus op innovatie. Onze medewerkers zijn voldoende opgeleid en kunnen meegaan met snelle veranderingen in onze markt. En naast dit alles, zijn wij continu bezig om onze processen binnen de organisatie te verbeteren. We zijn nuchter en handelen oplossingsgericht. 

Unieke merken

Er zijn een aantal merken waarmee wij nauw samenwerken. Hierdoor kunnen wij klanten zowel binnen als buiten onze regio bedienen volgens de hoge kwaliteitseisen die wij altijd gewend zijn. Zo is Kerstens Voeten Business Partner van Husqvarna en Dealer van Iseki Pro en Stiga Premium. Iets waar wij enorm trots op zijn. 

Geschiedenis van Kerstens Voeten

In 1957 werd Kerstens Voeten opgericht door Cees Voeten en Jos Kerstens. In eerste instantie richtte het bedrijf zich enkel op de agrarische sector. Later zijn hier diverse andere sectoren aan toegevoegd. In 1980 werd het stokje overgedragen aan Andre Voeten, waarna in 2008 Marcel Voeten als derde generatie in het bedrijf kwam. Inmiddels staat Marcel samen met zijn zus Mariska Voeten aan het roer van Kerstens Voeten. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid, zowel in personeel als in locatie en assortiment. En we blijven lekker doorgroeien!