Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Verzenden & retourneren

Verzendbeleid

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Als u op een werkdag voor 16:30 uur bestelt, doen wij ons uiterste best om uw pakket dezelfde dag nog met de bezorgdienst mee te geven. Zo ontvangt u uw bestelling in veel gevallen de volgende werkdag. Ons doel is om uw bestelling binnen drie werkdagen na plaatsing, mits op voorraad, te verzenden.

De verzendkosten bedragen €6,95. Voor bestellingen boven de €99,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Zowel verzenden als retourneren geschiedt via de Fedecom voorwaarden.

Retourbeleid

Niet tevreden met uw bestelling? U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te annuleren en uw product(en) te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is. Wilt u gebruikmaken van dit recht? Neem dan contact met ons op voor een soepele verwerking van de retour. Om de retourtermijn te respecteren, volstaat het om uw communicatie over het uitoefenen van het herroepingsrecht te versturen voordat de termijn verstreken is.

Gevolgen van de herroeping

Bij herroeping ontvangt u de door u verrichte betalingen bij aankoop, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten door een afwijkende leveringswijze) zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Dit gebeurt via hetzelfde betaalmiddel waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij anders overeengekomen; hieraan zijn voor u geen kosten verbonden. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt, worden de leveringskosten niet gerestitueerd. De kosten voor de retourzending zelf zijn te allen tijde voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

Retouradres:
Kerstens Voeten
t.a.v. afdeling retouren
Bredaseweg 255
4705 RN Roosendaal

We mogen wachten met terugbetaling tot we de goederen terug hebben ontvangen, of u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd, afhankelijk van wat eerder plaatsvindt.

De producten dienen ongebruikt en in originele staat uiterlijk binnen 14 dagen na de dag van mededeling van uw besluit de overeenkomst te herroepen, aan ons teruggestuurd of overhandigd te worden. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen verstreken is. U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die veroorzaakt is door het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.