Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Tuin en park machines

Tuin en park machines

Bij ons vind je verschillende type maaiers voor jouw gras. Maar ook voor tuingereedschappen, versnipperaars, reinigingsmachines en andere tuin en park machines ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze collectie

usp-1
Jarenlange ervaring

Al ruim 65 jaar een begrip in Roosendaal en omstreken!

usp-2
Klantgerichte service

Service op locatie voor het ophalen of onderhouden en repareren van machines

usp-3
Periodieke Veiligheidskeuring

Een complete keuring met keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen

Duwmaaiers, bosmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers

Bij ons vind je tuin en park machines voor zowel professioneel als particulier gebruik van grote merken als Husqvarna, Iseki, Stiga, Meclean, Eliet, McCulloch en Gardena.

Of je nu op zoek bent naar een duwmaaier voor het maaien van gras op een klein tot middelgroot gazon, of naar een bosmaaier voor het maaien van dichte begroeiing en struiken. Bij ons hebben we een uitgebreid assortiment aan diverse machines voor tuin en park. In ons assortiment vind je ook krachtige zitmaaiers en automatische robotmaaiers. 

Naast de diverse maaiers ben je bij ons aan het juiste adres voor tuingereedschappen, versnipperaars, reinigingsmachines en andere tuin en park machines. Het is belangrijk dat je bij het tuin en park onderhoud gebruik maakt van de juiste machines. Wij adviseren je graag en voorzien je van handige machines en gereedschappen om te zorgen dat jouw gazon er altijd perfect uit blijft zien. 

Heb je een vraag over onze tuin en park machines of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op, we helpen je graag!

Duwmaaiers, bosmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers

Tuin en park occasions

Ons assortiment blijft zich vernieuwen. Hieronder vind je een selectie van onze nieuwste tuin en park machines.

Onze merken

Bij ons vind je een divers aanbod aan tuin-, park- en landbouwmachines van merken van topkwaliteit. Hieronder ontdek je de prachtige merken die wij aanbieden.

Perfect grondwerk en gazononderhoud

Met de tuin en park machines van Kerstens Voeten is grondwerk en gazononderhoud gemakkelijk te realiseren. Het is belangrijk bij het verplanten of beplanten van je tuin of gazon dat je de juiste machines hebt voor het grondwerk. Bij ons vind je verschillende apparaten voor grondwerk, zoals:

  • grondfrezen
  • verticuteermachines
  • grasmaaiers
  • doorzaaimachines

Wanneer je grond is beplant, is het gazononderhoud net zo belangrijk. Ook voor gazononderhoud vind je bij ons verschillende handige machines en gereedschappen om te zorgen dat jouw gazon er altijd perfect uit blijft zien.

Perfect grondwerk en gazononderhoud

Duwmaaiers

Op zoek naar een efficiënte, duurzame en goedkope manier om gras te maaien dan is een duwmaaier ideaal. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment duwmaaiers.