Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Duwmaaiers / Loopmaaiers

4 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Stiga Aero 132E Accu Zweefmaaier KIT ( INCL ACCU EN LADER)

Stiga Aero 132E Accu Zweefmaaier KIT ( INCL ACCU EN LADER)

€197,52 Excl. BTW €239,00 Incl. BTW
Husqvarna LC137i Accu Duwmaaier

Husqvarna LC137i Accu Duwmaaier

€288,43 Excl. BTW €349,00 Incl. BTW
ISEKI SWE 4200  SP ES  LOOPMAAIER MET OPVANG

ISEKI SWE 4200 SP ES LOOPMAAIER MET OPVANG

€884,30 Excl. BTW €1.070,00 Incl. BTW
Stiga Multiclip 547e S Kit accu loopmaaier

Stiga Multiclip 547e S Kit accu loopmaaier

Prijs op aanvraag

De beste duwmaaiers koop je bij Kerstens-Voeten

Bij Kerstens-Voeten vind je de beste duwmaaiers voor jouw gazon of gras. Met duwmaaiers kun je gemakkelijk je gazon of gras onderhouden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over brandstof, stekkers of onderhoud aan de motor. Duwmaaiers zijn ideaal voor kleinere oppervlaktes. 

De verschillende duwmaaiers van Kerstens-Voeten

Bij Kerstens-Voeten hebben we een enorme variëteit aan duwmaaiers in ons assortiment. Zo heb je 3 verschillende soorten duwmaaiers. Er zijn kooimaaiers, cirkelmaaiers en zweefmaaiers. Iedere maaier is speciaal gemaakt voor een bepaald oppervlakte zodat je altijd op de juiste manier je gras of gazon kan snoeien.

Kooimaaiers zijn speciaal gemaakt voor kort gras. De kooimaaiers worden vaak gebruikt voor achtertuinen of grasvelden met korte sprieten. Wanneer je een grasveld of gazon hebt met hoger gras is een cirkelmaaier perfect voor jouw gazon of grasveld. Cirkelmaaiers ‘’trekken’’ als het ware het gras omhoog waarna het mes, met hoge snelheid, het gras afsnijdt. 

Naast de kooimaaier en cirkelmaaier is er ook de zweefmaaier. Deze duwmaaier zweeft als het ware over de oppervlakte, met behulp van een luchtkussen en de luchtdruk onder de kap. Doordat de zweefmaaier een stukje boven de oppervlakte hangt is deze duwmaaier ideaal voor oneffen oppervlaktes of moeilijk begaanbare plekken. 

De verschillende maaihoogtes van je duwmaaier

Er zijn verschillende soorten duwmaaiers maar niet alleen de soorten duwmaaiers zijn van belang bij het kiezen van een duwmaaier. Ook de maaihoogte van de duwmaaier is een belangrijke eigenschap om rekening mee te houden tijdens het kiezen van een maaier voor jouw gazon of gras. Zo zijn er verschillende soorten duwmaaiers waarbij de maaihoogte vaststaat, maar er zijn ook duwmaaiers waar de maaihoogte verstelbaar is. 

Het is vooral belangrijk om te weten tot hoever je je gras moet maaien en van hieruit de juiste duwmaaier te kiezen. Eigenlijk is de standaard vuistregel dat je niet meer dan een derde van de lengte mag maaien. Wanneer je meer maait zal het gras meer moeite hebben om te groeien. De gebruikelijke lengte is drie tot vijf centimeter. Met deze vuistregel kun je ervan uitgaan dat je meestal anderhalf tot twee centimeter mag afsnijden bij een lengte van vijf centimeter.

Duurzaam maaien met een duwmaaier van Kerstens-Voeten

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk aspect in ons dagelijks leven. Niet alleen uitstoot is van belang maar ook hoelang je kan doen met een machine. Gelukkig zijn er verschillende duwmaaiers die geen gebruik maken van een motor of rijden op een elektrische motor. 

Makkelijk onderhoud van je duwmaaier

Met een hand aangeduwde of elektrische duwmaaier zorg je niet alleen voor perfect gemaaid gras, maar ben je ook nog duurzaam verantwoord aan het werk. Naast het feit dat je geen uitstoot veroorzaakt, hebben de duwmaaiers van Kerstens-Voeten nog een heel belangrijk voordeel: ze gaan lang mee. Doordat de duwmaaiers van Kerstens-Voeten van hoge kwaliteit zijn gaan ze jaren mee. Door je duwmaaier goed te onderhouden zorg je ervoor dat je jarenlang gebruik kan maken van je duwmaaier.

Kerstens-Voeten heeft de ideale maaier voor jouw gras of gazon

Bij Kerstens-Voeten vind je verschillende duwmaaiers voor jouw gras of gazon. Maar ben je toch op zoek naar een ander soort maaier? Geen probleem. In ons assortiment tuin en park machines vind je nog veel meer andere maaiers, zoals robotmaaiers, zitmaaiers en bosmaaiers. Misschien ben je op zoek naar een ander soort machine? Ook deze vind je bij Kerstens-Voeten. Zo hebben we verschillende landbouwmachines, reinigingsmachines en onderhoud machines

Heb je nog een vraag over onze handmaaiers of misschien wil je meer weten over onze andere machines. Neem dan vooral contact met ons op en we helpen je graag verder.