Landbouw machines

Landbouw machines

Ben je op zoek naar kwalitatieve landbouw machines? Bij ons kun je terecht voor tractors, spuitmachines, bemesting- of oogstmachines en nog veel meer.

Bekijk onze collectie

usp-1
Jarenlange ervaring

Al ruim 65 jaar een begrip in Roosendaal en omstreken!

usp-2
Klantgerichte service

Service op locatie voor het ophalen of onderhouden en repareren van machines

usp-3
Periodieke Veiligheidskeuring

Een complete keuring met keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen

Specialist in landbouwmachines

Ruim 60 jaar is Kerstens Voeten de specialist in landbouwmachines in Roosendaal en omstreken. Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines van hoge kwaliteit merken zoals Deutz-Fahr, Dubex, Peruzzo, AG Leader, Pöttinger en nog veel meer.

Wij zijn de specialist van West-Brabant als het gaat om GPS in de landbouw. Wij leveren veel maatwerk om verschillende systemen van tractoren en werktuigen samen te laten werken met diverse GPS-systemen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Kerstens Voeten is een vertrouwde naam in de agrarische sector. Onze werkplaats zorgt voor een goed geoliede machine. Onze monteurs staat voor u klaar, zowel in de werkplaats als bij u thuis.

Specialist in landbouwmachines

Onze merken

Bij ons vind je een divers aanbod aan tuin-, park- en landbouwmachines van merken van topkwaliteit. Hieronder ontdek je de prachtige merken die wij aanbieden.

Landbouwmachines: onmisbaar voor het platteland

Landbouwmachines worden gebruikt op het platteland voor het uitvoeren van verschillende taken, zoals zaaien en bemesten, maar ook beregening van de grond, oogst, kuilvoer en meer. Landbouwmachines zijn absoluut onmisbaar in de moderne landbouw.

Bij Kerstens Voeten vind je een uitgebreid aanbod aan landbouwmachines. Voor iedere taak op het platteland hebben wij een geschikte machine beschikbaar. Zo kun je elke taak sneller en efficiënter (en dus slimmer) uitvoeren.

Kwaliteit is essentieel voor jouw landbouwmachine. Bij Kerstens Voeten gaan we voor niets minder dan topkwaliteit. Onze machines voldoen uiteraard aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen. Dus bestel of reserveer met een gerust hart jouw landbouwmachine in onze webshop!

Heb je behoefte aan advies? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee."

Landbouwmachines: onmisbaar voor het platteland

Tractoren

Een tractor is een onmisbare landbouwmachine. Wij hebben een ruim aanbod aan tractoren, zoals verschillende Deutz tractoren. Of je nu een compacte tractor nodig hebt voor lichtere werkzaamheden of een krachtige tractor voor zwaardere klussen: wij hebben het in huis.