Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Eliet E450 VM Verticuteermachine

€2.057,00 Incl. BTW
€1.700,00 Excl. BTW
€1.700,00 Excl. BTW
€2.057,00 Incl. BTW

Omschrijving

Verhoog de Kracht van uw Tuinonderhoud met de ELIET E450 VM Verticuteermachine met Honda GX Motor

De ELIET E450 VM met Honda GX is een robuuste verticuteermachine met professionele Honda motor. Met vaste messen en inklapbare duwboom. Geschikt voor professioneel gebruik. Deze makkelijk bedienbare verticuteer machine tilt tuinonderhoud naar een hoger niveau door de combinatie van ELIET's toonaangevende technologie met de betrouwbaarheid van de Honda GX motor.  Deze krachtige machine biedt ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid. Kortom een goede investering in de toekomst van het gazon.

Krachtige Honda GX Motor: De ELIET E450 VM is uitgerust met de betrouwbare Honda GX160 motor, die bekend staat om zijn uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid. Met zijn indrukwekkende vermogen levert deze motor consistente en betrouwbare prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, waardoor u moeiteloos door vilt, mos en ander organisch materiaal kunt snijden.

Efficiënte Verticuteertechnologie: Dankzij de geavanceerde verticuteertechnologie van ELIET E450 VM wordt elk blad van gras gelijkmatig behandeld, wat resulteert in een grondige reiniging van uw gazon. Door het verwijderen van viltlagen en het beluchten van de bodem, stimuleert deze machine gezonde grasgroei en een sterk wortelstelsel, waardoor uw gazon er weelderig en gezond uitziet.

groen gazon. Investeer vandaag nog in de toekomst van uw tuin met de ELIET E450 VM.

Voor een optimaal uitkam resultaat met zo min mogelijk beschadiging van de graswortel is een puntig mes een absolute must. Alle ELIET verticuteermachines met benzinemotor zijn uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig. Met deze revolutionaire en gepatenteerde ELIET Permanent Puntige Messen technologie bent u altijd verzekerd van het meest optimaal haalbare resultaat zonder onnodige beschadigingen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Met zijn ergonomische handgrepen en intuïtieve bedieningselementen is de ELIET E450 VM eenvoudig te gebruiken en comfortabel in de hand te houden. Of u nu een ervaren tuinman bent of net begint, deze machine maakt het verticuteren van uw gazon een moeiteloze taak.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, is de ELIET E450 VM met Honda GX motor ontworpen om langdurige betrouwbaarheid te bieden, seizoen na seizoen. Met regelmatig onderhoud zal deze machine uw gazon jarenlang in topconditie houden, waardoor het een waardevolle investering is voor uw tuin.

Conclusie: Verhoog de kracht en betrouwbaarheid van uw tuinonderhoud met de ELIET E450 VM Verticuteermachine met Honda GX motor. Met zijn indrukwekkende prestaties, efficiënte technologie en gebruiksvriendelijk ontwerp, is deze machine de perfecte keuze voor iedereen die streeft naar een prachtig

 

Eigenschappen

Artikelnummer: 21020062
Werkbreedte (cm): 45 cm
Opvangbak: Nee
Brandstof: Benzine
Werkt op accu: Nee
Aantal PK's: 5,5