Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Eliet E501 Verticuteermachine

Direct leverbaar

€2.601,50 Incl. BTW
€2.150,00 Excl. BTW
€2.150,00 Excl. BTW
€2.601,50 Incl. BTW

Omschrijving

Verrijk uw tuinverzorgingsroutine met de ELIET E501 Verticuteermachine, een krachtig en veelzijdig apparaat dat

-Motor 6,5 PK Honda GX200

- Werkbreedte: 50 cm

- 34 gehard stalen wegklapbare messen 

- Uitgevoerd met het unieke Permanent Puntige Messen systeem. Dit houdt de messen gedurende hun veel langere levensduur continue scherp en puntig.

-Opklapbare duwboom optioneel verkrijgbaar.

Ontdek de ELIET E501 Verticuteermachine: Perfectie in Tuinverzorging

Verrijk uw tuinverzorgingsroutine met de ELIET E501 Verticuteermachine, een krachtig en veelzijdig apparaat dat garant staat voor een weelderig groen gazon. Met zijn innovatieve ontwerp en doordachte functies is de E501 een essentiële metgezel voor elke tuinliefhebber die streeft naar een gezonde, weelderige grasmat.

Krachtige Prestaties: Dankzij de robuuste motor levert de ELIET E501 indrukwekkende prestaties, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Met zijn vermogen om moeiteloos door mos, vilt en andere ongewenste organische materialen te snijden, herstelt deze machine uw gazon naar zijn natuurlijke pracht.

Efficiënte Verticuteertechnologie: De E501 is uitgerust met geavanceerde verticuteertechnologie die ervoor zorgt dat elk blad van gras gelijkmatig wordt behandeld. Met zijn precieze verticuteermessen verwijdert hij efficiënt overtollige viltlagen en belucht de bodem, waardoor de graswortels weer kunnen ademen en gezonder kunnen groeien.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Het ergonomische ontwerp van de E501 maakt tuinonderhoud moeiteloos en comfortabel. Met functies zoals verstelbare handgrepen en een intuïtieve bediening, is deze machine gemakkelijk te manoeuvreren en aan te passen aan uw voorkeuren.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, is de ELIET E501 ontworpen om langdurige betrouwbaarheid te bieden, seizoen na seizoen. Met regelmatig onderhoud zal deze machine u jarenlang trouw blijven dienen, waardoor het een waardevolle investering is voor uw tuin.

Conclusie: Breng uw gazon naar nieuwe hoogten van gezondheid en schoonheid met de ELIET E501 Verticuteermachine. Krachtig, efficiënt en gebruiksvriendelijk, het is de ultieme tool voor het creëren en onderhouden van een prachtig groen gazon dat de bewondering van buren en gasten zal trekken. Maak vandaag nog de slimme keuze voor uw tuin met de ELIET E501.

Eigenschappen

EAN: 02081000213209
Artikelnummer: 21020140
Werkbreedte (cm): 50
Opvangbak: Nee
Brandstof: Benzine
Werkt op accu: Nee
Aantal PK's: 5,5