Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Husqvarna S 138C VERTICUTEERMACHINE

€279,00 Incl. BTW
€230,58 Excl. BTW
€230,58 Excl. BTW
€279,00 Incl. BTW

Omschrijving

Verover de Perfectie van Jouw Gazon met de Husqvarna S138C Elektrische Verticuteermachine - Nu bij Kerstens Voeten!

Wil jij jouw gazon laten stralen met gezondheid en vitaliteit? Maak kennis met de Husqvarna S138C Elektrische Verticuteermachine, jouw partner in tuinverzorging. Bij Kerstens Voeten hebben we deze krachtige machine voor jou beschikbaar, klaar om jouw gazon naar een hoger niveau te tillen.

Specificaties:

  • Krachtige Elektrische Motor: Uitgerust met een krachtige elektrische motor biedt de S138C consistent vermogen en prestaties voor een efficiënt verticuteerproces.
  • Werkbreedte van 38 cm: Met een royale werkbreedte van 38 cm kan deze verticuteermachine moeiteloos grote oppervlakten aan, waardoor je snel resultaten ziet.
  • Verstelbare Werkdiepte: Pas de verticuteerdiepte gemakkelijk aan voor optimale resultaten, ongeacht de conditie van jouw gazon.
  • Opvangzak voor Afval: De opvangzak verzamelt mos, riet en ander tuinafval tijdens het verticuteren, waardoor jouw gazon er meteen netter uitziet.
  • Opvouwbaar Handvat: Het opvouwbare handvat zorgt voor compacte opslag en gemakkelijk transport, waardoor de machine perfect is voor zowel kleine als grote tuinen.

Voordelen:

  • Gezonder Gazon: Door het verwijderen van mos, riet en ander tuinafval, bevordert de Husqvarna S138C de luchtcirculatie en voedingsopname van jouw gazon, wat resulteert in een gezonder en groener gazon.
  • Verbeterde Grasgroei: Door het verticuteren wordt de grond belucht, waardoor water, lucht en voedingsstoffen beter bij de wortels kunnen komen, wat resulteert in een sterkere grasgroei en een dichter gazon.
  • Gemakkelijk in Gebruik: Met zijn elektrische aandrijving is de S138C gemakkelijk te starten en te gebruiken, zonder gedoe met brandstof of accu's.
  • Tijdbesparend: Dankzij de efficiëntie van de Husqvarna S138C kun je snel grote oppervlakten verticuteren, waardoor je kostbare tijd bespaart die je kunt besteden aan het genieten van je prachtig onderhouden gazon.

Klaar om jouw gazon naar een hoger niveau te tillen? Haal vandaag nog jouw Husqvarna S138C Elektrische Verticuteermachine bij Kerstens Voeten en geniet van een prachtig groen gazon waar je trots op kunt zijn!

Eigenschappen

EAN: 7391883950210
Artikelnummer: 967922301
Werkbreedte (cm): 38
Netto Vermogen kW: 1,6
Opvangbak: Ja
Werkt op accu: Nee, Elektrisch aangedreven