Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

HUSQVARNA S 138i VERTICUTEERMACHINE

€429,01 Incl. BTW
€354,55 Excl. BTW
€354,55 Excl. BTW
€429,01 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de Kracht van Perfect Onderhouden Gazonnen met de Husqvarna S138i Accu Verticuteermachine - Nu bij Kerstens Voeten!

Wil jij jouw gazon naar een hoger niveau tillen en laten stralen als nooit tevoren? Maak kennis met de Husqvarna S138i Accu Verticuteermachine, de ultieme oplossing voor een gezonder en mooier gazon. Bij Kerstens Voeten hebben we deze krachtige machine voor jou beschikbaar, klaar om jouw tuinverzorging naar een geheel nieuw niveau te tillen.

Specificaties:

 • Krachtige Accu-Technologie: Uitgerust met de nieuwste accu-technologie van Husqvarna, biedt de S138i een indrukwekkende kracht en prestaties zonder gedoe met kabels of benzine.
 • Werkbreedte van 38 cm: Met een royale werkbreedte van 38 cm kan deze verticuteermachine efficiënt grote oppervlakten bestrijken, waardoor je tijd bespaart en snel resultaten ziet.
 • Drie Diepte-instellingen: Pas de verticuteerdiepte eenvoudig aan met drie instelbare diepteniveaus, zodat je de perfecte instelling kunt kiezen voor jouw gazon.
 • Opvangzak voor Mos en Afval: Dankzij de opvangzak worden mos, grasresten en ander tuinafval netjes verzameld tijdens het verticuteren, waardoor je gazon er meteen netter uitziet.
 • Opvouwbaar Handvat: Het opvouwbare handvat zorgt voor compacte opslag en gemakkelijk transport, waardoor de machine perfect is voor zowel kleine als grote tuinen.

Voordelen:

 • Gezonder Gazon: Door het verwijderen van mos, dood gras en ander tuinafval, bevordert de Husqvarna S138i de luchtcirculatie en voedingsopname van jouw gazon, wat resulteert in een gezonder en groener gazon.
 • Verbeterde Grasgroei: Door het verticuteren wordt de grond belucht, waardoor water, lucht en voedingsstoffen beter bij de wortels kunnen komen, wat resulteert in een sterkere grasgroei en een dichter gazon.
 • Tijdbesparend: Met de Husqvarna S138i kun je snel en efficiënt grote oppervlakten verticuteren, waardoor je kostbare tijd bespaart die je kunt besteden aan het genieten van je prachtig onderhouden gazon.
 • Milieuvriendelijk: Dankzij de accu-technologie is deze verticuteermachine niet alleen krachtig, maar ook milieuvriendelijk, zonder schadelijke uitstoot van schadelijke gassen.

Klaar om jouw gazon naar een hoger niveau te tillen? Haal vandaag nog jouw Husqvarna S138i Accu Verticuteermachine bij Kerstens Voeten en geniet van een prachtig groen gazon waar je trots op kunt zijn!

In twee varianten beschikbaar:

 • Met accu 40-B140 (2,0Ah) en lader 40-c80 (80W)
 • Zonder accu en lader

Eigenschappen

EAN: 7333377554245
Artikelnummer: 967922206
Werkbreedte (cm): 37,5
Netto Vermogen kW: 0,9
Opvangbak: Ja inbegrepen
Werkt op accu: Ja, compatibel met alle BLI Husqvarna accu's