STIGA SV 415E VERTICUTEERMACHINE

€199,00 Incl. BTW
€164,46 Excl. BTW
€164,46 Excl. BTW
€199,00 Incl. BTW

Omschrijving

De Stiga SV 415E verticuteermachine belooft een weelderig gazon door doeltreffende en milieuvriendelijke gazonverzorging. Met zijn krachtige elektrische motor biedt de SC 415E optimale prestaties zonder concessies aan het milieu. De verstelbare verticuteerdiepte maakt gepersonaliseerd gazononderhoud mogelijk, of je nu mos wilt verwijderen of de bodem compact wilt losmaken.

Dankzij het compacte en wendbare ontwerp manoeuvreer je moeiteloos door je tuin, zelfs in lastig bereikbare hoeken. De efficiënte grasopvangzak zorgt ervoor dat grasresten en mossen netjes worden verzameld, waardoor je gazon er altijd opgeruimd uitziet.

De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Stiga SV 415E maken het een verstandige investering voor langdurige prestaties. Deze verticuteermachine biedt niet alleen effectieve mos- en viltverwijdering, maar bevordert ook een gezonde luchtcirculatie en voedingsopname voor een groener gazon.

Met gebruiksgemak als prioriteit, is de SV 415E ideaal voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Bestel vandaag nog de Stiga SV 415E en ontdek hoe eenvoudig en plezierig gazonverzorging kan zijn. Transformeer je tuin in een groen paradijs met deze krachtige, betrouwbare verticuteermachine.

  • Elektrische motor van 1500 W
  • Duwmodel
  • Maaibreedte van 38 cm
  • Grasopvangbak van 50 l

Eigenschappen

Merk: Stiga
Type: SV 415E
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: 1500W
Maaihoogte, min-max: 1.3 cm
Werkbreedte: 38 cm