Kress Mission RTkn 600 KR160E.A Robotmaaier

€2.099,00 Incl. BTW
€1.734,71 Excl. BTW
€1.734,71 Excl. BTW
€2.099,00 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek het  gemak in gazononderhoud met de Kress Mission KR160E.A robotmaaier! Deze geavanceerde maaier is ontworpen om het gazon tot 600 vierkante meter moeiteloos te onderhouden, waardoor er meer vrije tijd is om te genieten van wat echt belangrijk is.

Kenmerken:

  1. Krachtige Prestaties: Uitgerust met een krachtige motor voor efficiënt maaien en een onberispelijk gazon.

  2. Slim Navigatiesysteem: Het intelligente navigatiesysteem maakt samen met het obstakel ontwijkings-systeem (AOS) nauwkeurig maaien mogelijk, vermijdt obstakels en zorgt voor een gelijkmatige dekking van het gazon.

  3. Automatisch Opladen: Na elke maaisessie keert de KR160E automatisch terug naar het laadstation, klaar voor de volgende maaibeurt.

  4. Maaihoogte-instelling: Pas eenvoudig de maaihoogte aan via de gebruiksvriendelijke bediening, om het gazon naar uw wens te stylen.

  5. Stil en Milieuvriendelijk: Geniet van stille werking en verminder uw ecologische voetafdruk met deze milieuvriendelijke robotmaaier.

  6. Veiligheid Voorop: Ingebouwde sensoren detecteren obstakels en zorgen voor een veilige werking in uw tuin.

Waarom de Kress Mission KR160E.A?

Met de KR160E.A haalt u een betrouwbare en geavanceerde robotmaaier in huis die uw gazon onderhoudt met precisie en zorg. Geniet van een prachtig gazon zonder gedoe. Investeer in de Kress Mission KR160E voor een moeiteloze, perfecte grasmat! Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van geautomatiseerd gazononderhoud.

Voor het aanleggen van de Kress RTK Robotmaaier ben je bij ons aan het juiste adres! vraag nu gratis een adviesgesprek aan

Eigenschappen

Merk: Kress
Besturing via Smartphone: Ja, via 5G
Firmware Update Automatisch: Ja, via 5G
Object detection: Ja