Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Handgedragen tuinmachines

3 Product(en)

Met het juiste handgedragen tuingereedschap maak je het onderhoud van jouw team niet alleen efficiënter maar ook gemakkelijker. Kerstens-Voeten biedt een ruim assortiment handgedragen tuingereedschap.

Sorteren op: Meest bekeken
Stiga SMT 226 Multitool

Stiga SMT 226 Multitool

€304,96 Excl. BTW €369,00 Incl. BTW
Husqvarna 420 EL Kettingzaag 40 cm

Husqvarna 420 EL Kettingzaag 40 cm

€263,64 Excl. BTW €319,00 Incl. BTW
ISEKI IKB27 BLADBLAZER

ISEKI IKB27 BLADBLAZER

€442,15 Excl. BTW €535,00 Incl. BTW

Een ruim assortiment aan handgedragen tuinmachines 

Handgedragen tuingereedschap is een must wanneer je onderhoud pleegt aan je gazon of tuin. Het juiste tuingereedschap is essentieel. Of je nu een nieuwe hovenier bent of een professional, met het juiste handgedragen tuingereedschap maak je je werk niet alleen efficiënter maar ook gemakkelijker. Bij Kerstens Voeten vind je een ruim assortiment aan handgedragen tuingereedschap voor ieder soort tuin of gazon, zoals kettingzagenbosmaaiersheggenscharen en bladblazers.

Een goede schop voor het verwijderen van onkruid en het planten van bloemen

Om je tuin of gazon gezond te houden is het belangrijk om het juiste handgedragen tuingereedschap in je tuinuitrusting te hebben. Wanneer je de tuin of het gazon onkruidvrij wilt maken of juist nieuwe planten of bloemen wilt planten is een spade en schop van essentieel belang.

Spades en schoppen zijn een must wanneer jij het gazon of de tuin moet onderhouden. Een spade is ideaal voor het verplaatsen van kleine stukken grond. Dankzij het vlakke en rechthoekige blad kan een spade makkelijk kleine stukken grond verplaatsen of stukken onkruid verwijderen. Wanneer je grotere oppervlaktes moet opgraven of grotere gaten moet maken is een schop ideaal. Dankzij het gladde en ronde blad is een schop ideaal voor grote hoeveelheden grond.

Het meest uitgebreide assortiment aan snoeischaren en heggenscharen

Naast spades en schoppen is snoeigereedschap een andere must bij je handgedragen tuingereedschap. Om te zorgen dat de planten vrij en gemakkelijk kunnen groeien hebben we bij Kerstens Voeten een ruim assortiment aan snoeigereedschap. Het snoeien van planten zorgt voor een goede vormgeving van de plant en dat de plant de mogelijkheid krijgt om goed door te groeien. Bij Kerstens-Voeten vind je daarom verschillende soorten snoeischaren zoals de Volpi PV 400 snoeischaar. Deze op accu werkende snoeischaar is ideaal voor hoveniers die een grote tuin of oppervlakte moeten onderhouden. Ook werkt deze snoeischaar ideaal voor particulieren wanneer zij veel planten en takken moeten snoeien.

Veilig gebruik maken van je handgedragen tuingereedschap

Bij Kerstens -Voeten vind je een enorm assortiment aan handgedragen tuingereedschap. Maar naast het kiezen van het juiste tuingereedschap is het ook van belang dat je je handgedragen tuingereedschap op een veilige manier kan gebruiken. Het is daarom net zo belangrijk dat je de juiste maatregelen neemt om veilig gebruik te maken van je handgedragen tuingereedschap.

Zo is het altijd aan te raden om gebruik te maken van tuinhandschoenen. Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt voor hoveniers om vuil, stekels en andere scherpe voorwerpen tegen te houden. Ook is het van belang om de juiste werkschoenen en eventuele gehoorbescherming te dragen wanneer je gebruik maakt van tuingereedschap dat veel geluid maakt.

Het onderhouden van je handgedragen tuingereedschap

Net als bij ieder soort gereedschap is het bij handgedragen tuingereedschap van belang dat je tijdig en periodiek onderhoud pleegt. Zo is het belangrijk dat je je tuingereedschap regelmatig schoonmaakt. Vanwege het snoeien en knippen kan het zijn dat je gereedschap niet alleen vies wordt, maar ook bot. Het is daarom belangrijk om regelmatig de scherpte te checken van je handgedragen tuingereedschap. Wanneer je dit goed bijhoudt, blijft het werk gemakkelijk en efficiënt.

Naast het onderhoud aan je handgedragen tuingereedschap is het ook belangrijk dat je op jezelf let. Denk hierbij aan je houding tijdens het tuinieren, maar ook een goede grip tijdens het gebruik van het handgedragen tuingereedschap. Bij Kerstens Voeten vind je verschillende handgedragen tuingereedschap met verschillende handgrepen en grippen.

Het beste handgedragen tuingereedschap bestel je bij Kerstens-Voeten

Of je nu op zoek bent naar snoeischaren, heggenscharenbladblazers of spades en schoppen. Bij Kerstens Voeten hebben we een enorm assortiment aan handgedragen tuingereedschap. Naast handgedragen tuingereedschap vind je nog veel meer andere tuingereedschappen en machines. Zo vind je bij Kerstens Voeten:

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je een vraag over een van onze tuingereedschappen? Neem dan contact op en we helpen je graag verder.