Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

ISEKI IKB27 BLADBLAZER

€535,00 Incl. BTW
€442,15 Excl. BTW
€442,15 Excl. BTW
€535,00 Incl. BTW

Omschrijving

Krachtig en Efficiënt: Iseki IKB27 Benzine Bladblazer bij Kerstens Voeten

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare bladblazer om snel en efficiënt al die herfstbladeren weg te blazen? Zoek niet verder! De Iseki IKB27 benzine bladblazer, verkrijgbaar bij Kerstens Voeten, is precies wat je nodig hebt. Met zijn robuuste ontwerp en indrukwekkende prestaties maakt deze bladblazer het opruimen van bladeren een fluitje van een cent. Lees verder om meer te weten te komen over de kenmerken en voordelen van deze hoogwaardige machine.

Indrukwekkende Prestaties:

De Iseki IKB27 benzine bladblazer is uitgerust met een krachtige motor die moeiteloos bladeren, grasresten en ander tuinafval verplaatst. Met een indrukwekkende luchtsnelheid van XX kilometer per uur blaast deze bladblazer moeiteloos grote hoeveelheden bladeren weg, waardoor je tuin in een mum van tijd schoon is. Of je nu een professionele tuinman bent of gewoon je eigen tuin onderhoudt, deze bladblazer zal je niet teleurstellen met zijn prestaties.

Gemakkelijk in Gebruik:

Dankzij het ergonomische ontwerp en de gebruiksvriendelijke bediening is de Iseki IKB27 benzine bladblazer gemakkelijk te hanteren, zelfs tijdens lange werksessies. Het lichte gewicht en de verstelbare handgreep zorgen voor comfortabel gebruik en verminderen vermoeidheid. Bovendien is deze bladblazer voorzien van een eenvoudig startsysteem, waardoor je snel aan de slag kunt zonder gedoe.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:

Iseki staat bekend om zijn hoogwaardige machines die gebouwd zijn om lang mee te gaan, en de IKB27 benzine bladblazer is daarop geen uitzondering. Met duurzame materialen en een robuuste constructie is deze bladblazer bestand tegen zware omstandigheden en intensief gebruik. Of je nu werkt in een professionele omgeving of gewoon je eigen tuin verzorgt, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de Iseki IKB27.

Uitgebreide Specificaties:

  • Motor: Benzine 2-takt
  • Luchtsnelheid: 252 kilometer per uur
  • Luchtvolume: 807 m2/u
  • Gewicht: 6,2 kilogram
  • Tankinhoud: 0,6 liter
  • Startmethode: Handstart
  • Geluidsniveau: XX decibel

Koop de Iseki IKB27 Benzine Bladblazer bij Kerstens Voeten en ervaar zelf de kracht, efficiëntie en betrouwbaarheid die deze machine te bieden heeft. Met zijn indrukwekkende prestaties en gebruiksvriendelijk ontwerp is deze bladblazer de perfecte aanvulling op je tuinuitrusting. Bestel vandaag nog en maak het opruimen van bladeren een moeiteloze klus!

Eigenschappen

Artikelnummer: IKB27
Netto Vermogen (kW): 0,8
Blaaskracht: 807 m2/u
Gewicht (kg): 6,2
Draagtuig: Ruggedragen
Brandstof: Benzine advies: Aspen 2-takt