Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Kress Mission RTKn 1000 AOS Robotmaaier (KR161)

Direct leverbaar

€2.398,99 Incl. BTW
€1.982,64 Excl. BTW
€1.982,64 Excl. BTW
€2.398,99 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek het ultieme gemak van gazononderhoud met de Kress Mission KR161E.A robotmaaier, nu verkrijgbaar bij Kerstens Voeten! Deze geavanceerde maaier is ontworpen om gazons tot 1000 vierkante meter moeiteloos te onderhouden, waardoor u meer kostbare vrije tijd heeft om te genieten van wat echt belangrijk is in het leven.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Draadloos Maaien: Dankzij het geavanceerde RTK-signaal kunt u genieten van draadloos maaien zonder gedoe met kabels of draden, waardoor uw gazon er altijd netjes uitziet.

  2. Krachtige Prestaties: Uitgerust met een krachtige motor, levert de KR161E.A efficiënt maaien en zorgt voor een onberispelijk gazon dat elke keer weer bewondering oogst.

  3. Slim Navigatiesysteem: Het intelligente navigatiesysteem in combinatie met het obstakelontwijkingsysteem (AOS) maakt nauwkeurig maaien mogelijk, terwijl obstakels worden vermeden en een gelijkmatige dekking van het gazon wordt gegarandeerd.

  4. Automatisch Opladen: Na elke maaisessie keert de KR161E.A automatisch terug naar het laadstation, waardoor hij altijd klaar is voor de volgende maaibeurt zonder dat u erom hoeft te denken.

  5. Maaihoogte-instelling: Pas eenvoudig de maaihoogte aan via de gebruiksvriendelijke bediening, zodat u het gazon kunt stylen zoals u dat wilt, of het nu gaat om een kort gemaaid gazon of een wat langer gras.

  6. Stil en Milieuvriendelijk: Geniet van stille werking die uw rust niet verstoort, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een verminderde ecologische voetafdruk met deze milieuvriendelijke robotmaaier.

  7. Veiligheid Voorop: Ingebouwde sensoren detecteren obstakels en zorgen voor een veilige werking in uw tuin, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over ongelukken.

Waarom de Kress Mission KR161E.A?

Met de KR161E.A van Kress haalt u niet zomaar een robotmaaier in huis, maar een betrouwbare en geavanceerde partner die uw gazon met precisie en zorg onderhoudt. Geniet van een prachtig gazon zonder gedoe. Investeer vandaag nog in de Kress Mission KR161E.A voor een moeiteloze, perfecte grasmat! Bestel nu en ontdek zelf het gemak van geautomatiseerd gazononderhoud.

Professioneel Advies:

Voor deskundig advies en hulp bij het installeren van de Kress RTK Robotmaaier, bent u bij Kerstens Voeten aan het juiste adres! Vraag nu gratis een adviesgesprek aan en laat ons u helpen om uw tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen!

Let op! voor de installatie heeft u een Kress mapping cart nodig maar wij kunnen voor u ook de installatie verzorgen

Eigenschappen

EAN: 6924328347347
Artikelnummer: KR161E
Capaciteit werkgebied: 1000 m2
Soort grens: Via RTK signaal, zonder begrenzingsdraad
Maximale Hellingshoek: 40%
Volgt geleidingskabel: n.v.t.
Geluidsniveau waargenomen: 59 dB
Type accu: 4.0 Ah Li-ion
Maaihoogte min-max (mm): 30-60
Mesbescherming door Skidplate: Nee
Vorstbeveiliging: Nee
Regensensor: Ja
Besturing via Smartphone: Ja, over 4G /5G
Smart Home-integratie: Nee
Object detection: Ja + OAS ( Obstacle Avoidence System)
Firmware Update Automatisch: Ja