Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Kress Mission Mega RTK 24000m2 Robotmaaier ( KR236E)

Niet direct leverbaar

€13.999,00 Incl. BTW
€11.569,42 Excl. BTW
€11.569,42 Excl. BTW
€13.999,00 Incl. BTW

Omschrijving

Welkom bij Kerstens Voeten, uw toonaangevende partner voor grootschalig gazononderhoud met de Kress Mission Mega RTK 24000 + OAS (KR236E). Ontworpen voor sportverenigingen, golfclubs, voetbalverenigingen, gemeentes, hoveniers, campings en landhuiseigenaren die grote grasvelden tot 24000 m2 willen onderhouden. Deze krachtige machine biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook aanzienlijke voordelen voor u en uw terrein.

Dankzij de geïntegreerde GPS-navigatie manoeuvreert de KR236E moeiteloos door uw terrein en keert terug naar het laadstation zonder extra antennes in uw tuin te hoeven plaatsen. Met de geavanceerde MAP-technologie worden parallelle lijnen getrokken, resulterend in een prachtig gazon met een professionele uitstraling, elke keer weer.

De Kress Mission Mega RTK 24000 + OAS (KR236E) is uitgerust met innovatieve functies die het onderhoud van uw grasvelden aanzienlijk vereenvoudigen:

  • Inhub aandrijfmotor: Geniet van een extra stille werking, wat vooral belangrijk is voor locaties waar geluidsbeheersing een prioriteit is, zoals campings en landhuizen.

  • All Terrain wielen: Verzekeren uitstekende grip, zelfs op hellingen en oneffen terrein, waardoor het onderhoud van diverse grasvelden moeiteloos wordt.

  • Elektronische maaihoogte-instelling: Pas de maaihoogte per gebied of veld eenvoudig aan, zodat u flexibel kunt reageren op verschillende behoeften.

  • Zelflerend vermogen: De machine past automatisch het maaischema aan op basis van signaalsterkte, wat zorgt voor een efficiënte en geoptimaliseerde maaiervaring.

  • Anti-diefstal vergrendeling: Biedt gemoedsrust en beveiliging van uw investering, vooral op openbare locaties zoals sportvelden en gemeentelijke parken.

  • RBS regeneratief Remsysteem: Zorgt voor energieterugwinning tijdens het remmen, waardoor de machine efficiënter en milieuvriendelijker wordt.

  • OAS (Obstacle Avoidance System): Detecteert en vermijdt obstakels met ultrasone sensoren, waardoor schade aan zowel de machine als het terrein wordt voorkomen.

Door te investeren in de Kress Mission Mega RTK 24000 + OAS (KR236E) bij Kerstens Voeten, verlaagt u niet alleen de onderhoudskosten van uw grasvelden, maar bespaart u ook kostbare tijd en geniet u altijd van een strak gemaaid gazon. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak en de professionele resultaten die deze geavanceerde machine biedt.

Let op! voor de installatie heeft u een Kress mapping cart nodig maar wij kunnen voor u ook de installatie verzorgen

Eigenschappen

Artikelnummer: KR236E
Capaciteit werkgebied: 24000 m2
Soort grens: Via RTK signaal, zonder begrenzingsdraad
Maximale Hellingshoek: 40%
Volgt geleidingskabel: n.v.t.
Geluidsniveau waargenomen: 62 dBa
Type accu: 10 aH Li-ion
Maaihoogte min-max (mm): 30-60
Mesbescherming door Skidplate: Nee
Vorstbeveiliging: Nee
Regensensor: Ja
Besturing via Smartphone: Ja, over 4G /5G
Smart Home-integratie: Nee
Object detection: Ja + OAS ( Obstacle Avoidence System)
Firmware Update Automatisch: Ja