Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Kress Garage

€249,01 Incl. BTW
€205,79 Excl. BTW
€205,79 Excl. BTW
€249,01 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de perfecte oplossing voor de opslag en bescherming van de Kress Automower met onze hoogwaardige garages die de levensduur van de Automower verlengen.

Waarom Kiezen voor Onze Garages:

  • Stijlvol Ontwerp: Onze garages zijn ontworpen met oog voor esthetiek, waardoor ze naadloos integreren in uw tuinomgeving.

  • Duurzame Materialen: Gemaakt van hoogwaardige materialen om bescherming te bieden tegen alle weersomstandigheden en de tand des tijds te doorstaan.

  • Eenvoudige Toegang: Handige toegang tot uw Automower voor onderhoud en bediening, met slimme ontwerpelementen die gebruiksgemak bevorderen.

  • Veiligheid voorop: Onze garages zorgen ervoor dat de Automower veilig wordt opgeborgen, beschermd tegen nieuwsgierige blikken en ongewenste toegang.

  • Compatibiliteit: Geschikt voor diverse Kress Automower-modellen, waardoor je de perfecte garage voor uw specifieke behoeften kunt kiezen.

  • Eenvoudige Installatie: Met gebruiksvriendelijke montage-instructies kunt u snel genieten van de voordelen van een goed beschermde Automower.

Bescherm uw investering en voeg een vleugje elegantie toe aan uw tuin met de Kress Automower Garages. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en design, en geef uw Automower de thuisbasis die het verdient.

Eigenschappen

EAN: 6924328384823
Artikelnummer: KA0110