Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Kress Mission RTkn 600 KR160E Robotmaaier

€1.799,00 Incl. BTW
€1.486,78 Excl. BTW
€1.486,78 Excl. BTW
€1.799,00 Incl. BTW

Omschrijving

Verlicht uw tuinonderhoud met de innovatieve Kress Mission KR160E robotmaaier, beschikbaar bij Kerstens Voeten! Deze geavanceerde maaier is ontworpen om uw gazon met gemak te onderhouden, zodat u meer kostbare tijd kunt besteden aan wat er echt toe doet tijdens de feestdagen en daarbuiten.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Draadloos Maaien: Met geavanceerde RTK-signaalnavigatie elimineert de KR160E de noodzaak van begrenzingsdraden, waardoor u kunt genieten van draadloos gemak tijdens het maaien.

  2. Krachtige Prestaties: Uitgerust met een krachtige motor, kan deze maaier moeiteloos gazons tot 600 vierkante meter aan, waardoor zelfs grotere tuinen met gemak worden onderhouden.

  3. Slim Navigatiesysteem: Het intelligente navigatiesysteem zorgt voor nauwkeurig maaien door obstakels te vermijden en een gelijkmatige dekking van het gazon te garanderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gemiste plekken.

  4. Automatisch Opladen: Na elke maaisessie keert de KR160E automatisch terug naar het laadstation, waardoor het klaar is voor de volgende maaibeurt zonder dat u erom hoeft te denken.

  5. Maaihoogte-instelling: Pas eenvoudig de maaihoogte aan naar uw voorkeur via de gebruiksvriendelijke bediening, waardoor u volledige controle heeft over het uiterlijk van uw gazon.

  6. Stil en Milieuvriendelijk: Geniet van stille werking die uw buitenervaring niet verstoort, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een verminderde ecologische voetafdruk dankzij het milieuvriendelijke ontwerp van deze robotmaaier.

Waarom Kress Mission KR160E?

Met de KR160E van Kress haalt u niet zomaar een robotmaaier in huis, maar een betrouwbare en geavanceerde partner die uw gazon met precisie en zorg onderhoudt. Laat het gedoe van handmatig maaien achterwege en investeer in de Kress Mission KR160E voor een prachtig gazon zonder moeite. Bestel vandaag nog bij Kerstens Voeten en ontdek zelf het gemak van geautomatiseerd gazononderhoud tijdens de kerstperiode en ver daarbuiten.

Professioneel Advies:

Voor deskundig advies en hulp bij de installatie van de Kress RTK Robotmaaier staan onze experts bij Kerstens Voeten voor u klaar. Vraag nu gratis een adviesgesprek aan en laat ons u helpen om uw tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen!

Let op! voor de installatie heeft u een Kress mapping cart nodig maar wij kunnen voor u ook de installatie verzorgen

Eigenschappen

Artikelnummer: KR160E
Capaciteit werkgebied: 600 m2
Soort grens: Via RTK signaal, zonder begrenzingsdraad
Maximale Hellingshoek: 40 %
Volgt geleidingskabel: n.v.t.
Geluidsniveau waargenomen: 58 dB(A)
Type accu: 4.0 Ah Li-ion
Maaihoogte min-max (mm): 30-60
Mesbescherming door Skidplate: Nee
Vorstbeveiliging: Nee
Regensensor: Ja
Besturing via Smartphone: Ja, over 4G /5G
Smart Home-integratie: Nee
Object detection: Nee, enkel Botssensoren
Firmware Update Automatisch: Ja