Kress Mission RTkn 600 KR160E Robotmaaier

€1.799,00 Incl. BTW
€1.486,78 Excl. BTW
€1.486,78 Excl. BTW
€1.799,00 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek het optimale gemak van tuinonderhoud met de Kress Mission KR160E robotmaaier! Deze geavanceerde maaier is ontworpen om uw gazon moeiteloos te onderhouden, waardoor u meer vrije tijd hebt om te genieten van wat echt belangrijk is.

Kenmerken:

  1. Krachtige Prestaties: Uitgerust met een krachtige motor voor efficiënt maaien tot een gazonoppervlakte van 600 vierkante meter.

  2. Slim Navigatiesysteem: Het intelligente navigatiesysteem maakt nauwkeurig maaien mogelijk, vermijdt obstakels en zorgt voor een gelijkmatige dekking van het gazon.

  3. Automatisch Opladen: Na elke maaisessie keert de KR160E automatisch terug naar het laadstation, klaar voor de volgende maaibeurt.

  4. Maaihoogte-instelling: Pas eenvoudig de maaihoogte aan via de gebruiksvriendelijke bediening, om het gazon naar uw wens te stylen.

  5. Stil en Milieuvriendelijk: Geniet van stille werking en verminder uw ecologische voetafdruk met deze milieuvriendelijke robotmaaier.

Waarom de Kress Mission KR160E?

Met de KR160E haalt u een betrouwbare en geavanceerde robotmaaier in huis die uw gazon onderhoudt met precisie en zorg. Geniet van een prachtig gazon zonder gedoe. Investeer in de Kress Mission KR160E voor een moeiteloze, perfecte grasmat! Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van geautomatiseerd gazononderhoud.

 

Voor het aanleggen van de Kress RTK Robotmaaier ben je bij ons aan het juiste adres! vraag nu gratis een adviesgesprek aan