Kress Mission KR172E.A Robotmaaier

€3.199,00 Incl. BTW
€2.643,80 Excl. BTW
€2.643,80 Excl. BTW
€3.199,00 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de toekomst van gazononderhoud met de Kress Mission KR172E.A robotmaaier! Deze geavanceerde robotmaaier is ontworpen om uw gazon moeiteloos te onderhouden, zodat u meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.

Kenmerken:

  1. Krachtige Prestaties: De KR172E.A is uitgerust met een krachtige motor die zorgt voor efficiënt maaien en een perfect gazon.

  2. Intelligent Navigatiesysteem: Dankzij het geavanceerde navigatiesysteem en het obstakel ontwijkings-systeem(AOS) manoeuvreert de robotmaaier moeiteloos door uw tuin, vermijdt obstakels en volgt een efficiënt maaipatroon.

  3. Automatisch Opladen: Na elke maaisessie keert de robotmaaier automatisch terug naar het laadstation, waardoor hij altijd klaar is voor de volgende taak.

  4. Maaiprestaties op Maat: Pas eenvoudig de maaihoogte en het maaiprogramma aan via de gebruiksvriendelijke app. U heeft volledige controle over hoe uw gazon eruitziet.

  5. Stille Werking: Geniet van een rustige tuinomgeving terwijl de KR172E.A zijn werk doet. Het geluidsniveau is minimaal, waardoor uw gazon onderhouden wordt zonder hinderlijke geluiden.

  6. Veiligheid voorop: Voorzien van geavanceerde sensoren om obstakels te detecteren en een automatische stopfunctie voor extra veiligheid.

Waarom kiezen voor de Kress Mission KR172E.A?

Met de KR172E.A haalt u niet alleen een krachtige robotmaaier in huis, maar ook een stukje gemak en luxe. Geniet van een prachtig gazon zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Investeer in uw vrije tijd en laat de Kress Mission KR172E.A het werk voor u doen!

Bestel nu en ervaar het gemak van geautomatiseerd gazononderhoud met de Kress Mission KR172E.A robotmaaier. Uw perfecte gazon is slechts een klik verwijderd!