Kress

0 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken

Kress: de specialist op het gebied van elektrische motoren

Het verhaal begon in 1928 toen Christian Kress een werkplaats oprichtte voor auto-elektronica. Direct na de oprichting begon Kress met het ontwerpen en produceren van DC- en AC-elektromotoren. In het begin van de jaren zestig besloot Kress zijn productie uit te breiden naar een breder scala aan items. Een nieuwe fabriek werd in 1964 in Bisingen, Duitsland, in bedrijf genomen en de productie van stationaire werkplaatsmachines begon. In 1969 lanceerde Kress een uitgebreide professionele serie draagbare elektrische gereedschappen.

In 2017 Is Kress overgenomen door de Positec-group en is deze met grote mate gaan investeren in accumachines en accugereedschap voor de proffesionele markt en Consumenten markt. Het vooruitstrevende bedrijf heeft diverse grote ontwikkelingen op hun naam staan waardoor er een omslag gaande is in de hedendaagse accumachine markt.

 

Koop nu bij Kerstens Voeten een Kress Robotmaaier zonder draad! Wij kunnen direct uit voorraad leveren.

1 van de nieuwe technologische ontwikkelingen is hun robotmaaier. Ben je op zoek naar een robotmaaier zonder begrenzingsdraad? dan heeft Kress de oplossing met hun Kress Mission KR RTK lijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kress Mission KR174E of de Kress Mission KR236E.

De maaiers kunnen grasvelden van 2000m2 tot 24000m2 moeiteloos maaien. Het grote voordeel van deze maaiers is dat er geen referentiestation meer geplaatst hoeft te worden op locatie maar het correctie signaal een europese dekking heeft. Dit maakt het veel gemakkelijker om een Kress maaier te installeren en wordt een goed maairesultaat autonoom zonder begrenzingsdraad gegarandeerd.

Deze machines zijn slim en zelflerend waardoor ze steeds beter en slimmer het grasveld kunnen maaien. Ook de nieuwste ontwikkelingen kun je van profiteren door automatische updates en blijft de machine altijd up-to-date.

 

Laad nu de accu's van het machinepark volledig op binnen 8 minuten

Daarnaast heeft Kress Nog een compleet nieuwe ontwikkeling! naast hun lijn kwalitatieve accumachines hebben zij voor de accu's een nieuwe lader ontwikkeld. Het Kress 8-minute CyberSystem is razendsnel. Batterijen, inclusief de rugzak van 660 Wh, worden opgeladen van 0 tot 80% in slechts vijf minuten*, of van 0 tot 100% in slechts acht minuten*. Een fractie van wat dan ook.

Zowel de accu's van de accubosmaaier, accukettingzaag en accubladblazer of een zware accurugpack zullen binnen 8 minuten compleet volgeladen zijn dankzij deze nieuwe technologie.