Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

HUSQVARNA HPS235R HOGEDRUKREINIGER

Direct leverbaar

€239,00 Incl. BTW
€197,52 Excl. BTW
€197,52 Excl. BTW
€239,00 Incl. BTW

Omschrijving

Stiga HPS235R Hogedrukreiniger: Ultieme Reinigingskracht voor Jouw Buitenruimte

Ontdek de Stiga HPS235R hogedrukreiniger, nu verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Deze krachtige reiniger is perfect voor thuisgebruik door particulieren die streven naar een grondige reiniging van hun buitenruimte.

Productspecificaties:

  • Krachtige Prestaties: Met een maximale druk van 135 bar en een waterdebiet van 420 liter per uur levert de HPS235R voldoende kracht om vuil, mos en aanslag moeiteloos te verwijderen.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gebouwd met een robuuste motor en een stevige constructie die bestand is tegen intensief gebruik en langdurige betrouwbaarheid garandeert.
  • Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor diverse reinigingstaken, waaronder het reinigen van terrassen, opritten, tuinmeubilair, voertuigen en meer.
  • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: Uitgerust met een ergonomisch spuitpistool, verstelbare lans en een praktische opbergruimte voor accessoires, voor gemakkelijk en efficiënt gebruik.

Voordelen voor Thuisgebruik:

  • Grondige Reiniging: Verwijder moeiteloos vuil, vet, mossen en aanslag van verschillende oppervlakken, waardoor je buitenruimte er weer als nieuw uitziet.
  • Efficiënt en Tijdbesparend: Dankzij de krachtige prestaties en effectieve reinigingstechnologie bespaar je kostbare tijd en energie bij het schoonmaken van grote oppervlakken.
  • Veilig in Gebruik: Met handige functies zoals automatische stop en kinderslot, biedt de HPS235R een veilige reinigingservaring voor het hele gezin.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Kies voor een hoogwaardige hogedrukreiniger van Stiga, een vertrouwd merk met een lange geschiedenis van kwaliteit en innovatie.

Koop de Stiga HPS235R bij Kerstens Voeten

Breng je schoonmaakroutine naar een hoger niveau met de Stiga HPS235R hogedrukreiniger, verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Bezoek onze winkel in Roosendaal of bestel online voor een snelle levering. Met de Stiga HPS235R geniet je van een brandschone buitenruimte, het hele jaar door.

Eigenschappen

EAN: 8008984837454
Artikelnummer: 2C1351801/ST2
Waterdebiet (ltr/min): 7,3
Maximale werkdruk (bar): 100
Maximale druk ( bar): 135
Warmwater Hogedrukreiniger: Nee
Onkruidbestrijdings functie: Nee
Standaard Slanglengte (mtr): 6
Draad lengte (mtr): 5
Voltage: 230V (netaansluiting)
Aantal Fasen: 1
Geleverd met soort lans / nozzle: T3 spuitpistool met 1x roterende en 1x verstelbare sproeikop
Slanghaspel: Ja
Reinigingsmiddel toevoeging mogelijk: Ja inclusief
Geluidsniveau waargenomen: 93 dB(A)