HUSQVARNA PW235R HOGEDRUKREINIGER

Direct leverbaar

€279,00 Incl. BTW
€230,58 Excl. BTW
€230,58 Excl. BTW
€279,00 Incl. BTW

Omschrijving

Husqvarna PW235R Hogedrukreiniger: Ultieme Reinigingskracht voor Thuisgebruik

Ontdek de krachtige prestaties van de Husqvarna PW235R hogedrukreiniger, nu verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Deze hoogwaardige reiniger is ontworpen om zelfs de meest veeleisende reinigingstaken aan te kunnen en is ideaal voor particulieren die streven naar een brandschone buitenruimte.

Productspecificaties:

  • Indrukwekkende Reinigingskracht: Met een maximale druk van 135 bar en een waterdebiet van 350-520 l/u, biedt de PW235R de kracht die nodig is om vuil, mos en aanslag moeiteloos te verwijderen.
  • Robuust en Duurzaam Ontwerp: Gebouwd om lang mee te gaan, met een stevige metalen pomp en een duurzame constructie die bestand is tegen intensief gebruik.
  • Gemakkelijk te Hanteren: Dankzij het ergonomische ontwerp, de telescopische handgreep en de grote wielen is de PW235R eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken op verschillende oppervlakken. Door de slanghaspel is de machine eenvoudig op te bergen in neemt weinig ruimte in beslag voor opslag van de machine.
  • Veelzijdige Accessoires: Wordt geleverd met een reeks hoogwaardige accessoires, waaronder een spuitpistool, verstelbare lans, vuilfrees  en reinigingsmiddelentank, voor een optimale reinigingservaring.
  • Drukregeling op afstand: Draadloze instelling van de vereiste druk vereenvoudigt de bediening, omdat u geen aanpassingen hoeft te doen aan de machine of aan de spuitmond. Het helpt u ook om geen water of elektriciteit meer te gebruiken dan nodig is.

Voordelen voor de Particulier:

  • Diepgaande Reiniging: Verwijder moeiteloos vuil, vet, mossen en aanslag van diverse oppervlakken, waaronder terrassen, opritten, voertuigen en tuinmeubilair.
  • Tijdbesparend: Dankzij de krachtige prestaties en efficiënte reinigingstechnologie bespaar je kostbare tijd en energie bij het reinigen van je buitenruimte.
  • Gemakkelijk in Gebruik: Met een intuïtieve bediening, praktische functies en handige accessoires is de PW235R geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers.
  • Langdurige Investering: Kies voor een kwaliteitsproduct dat garant staat voor jarenlang betrouwbaar gebruik en optimale prestaties, zelfs bij regelmatig intensief gebruik.

Koop de Husqvarna PW235R bij Kerstens Voeten

Breng je reinigingsroutine naar een hoger niveau met de Husqvarna PW235R hogedrukreiniger, verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Bezoek onze winkel in Roosendaal of bestel online voor een snelle levering. Met de Husqvarna PW235R ben je verzekerd van een schone en stralende buitenruimte, het hele jaar door.

 

Twee spuitmonden en één schuimsproeier zijn inbegrepen..

Eigenschappen

EAN: 7392930354074
Artikelnummer: 970457401
Waterdebiet (ltr/min): 8,6
Maximale werkdruk (bar): 105
Maximale druk ( bar): 135
Warmwater Hogedrukreiniger: Nee
Onkruidbestrijdings functie: Nee
Standaard Slanglengte (mtr): 8
Draad lengte (mtr): 5
Voltage: 230V (netaansluiting)
Aantal Fasen: 1
Geleverd met soort lans / nozzle: Met Gentle Nozzle (546090901) en Nozzle Tornado ( 546091001)
Slanghaspel: Ja
Reinigingsmiddel toevoeging mogelijk: Ja inclusief
Geluidsniveau waargenomen: 86 dB(A)