Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

HUSQVARNA PW360 HOGEDRUKREINIGER

Direct leverbaar

€499,00 Incl. BTW
€412,40 Excl. BTW
€412,40 Excl. BTW
€499,00 Incl. BTW

Omschrijving

Husqvarna PW360 Hogedrukreiniger: Krachtige Reiniging voor Jouw Buitenruimte

Ontdek de Husqvarna PW360 hogedrukreiniger, de perfecte oplossing voor thuisgebruik, nu verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Met zijn indrukwekkende prestaties en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze reiniger de ideale keuze voor particulieren die streven naar een vlekkeloze reiniging van hun buitenruimte.

Productspecificaties:

  • Krachtige Prestaties: Met een maximale druk van 160 bar en een waterdebiet van 520-720 l/u levert de PW360 voldoende kracht om hardnekkig vuil, mossen en aanslag moeiteloos te verwijderen.
  • Duurzaam Ontwerp: Gebouwd met een robuuste metalen pomp en een stevige behuizing die bestand is tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds doorstaat.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Uitgerust met een ergonomisch handvat, grote wielen en een handige slanghaspel voor gemakkelijke bediening, manoeuvreren en opbergen.
  • Compleet Accessoirepakket: Inclusief een spuitpistool, verstelbare lans, vuilfrees en reinigingsmiddelentank voor optimale reinigingsprestaties.

Voordelen voor Thuisgebruik:

  • Grondige Reiniging: Verwijder moeiteloos vuil, vet, mos en aanslag van terrassen, opritten, tuinmeubilair, voertuigen en meer, waardoor je buitenruimte er weer als nieuw uitziet.
  • Tijdbesparend: Dankzij de krachtige prestaties en efficiënte reinigingstechnologie bespaar je kostbare tijd en moeite bij het reinigen van grote oppervlakken.
  • Veelzijdigheid: De PW360 is geschikt voor verschillende reinigingstaken, waardoor het een veelzijdige en handige toevoeging is aan je huishoudelijke gereedschapscollectie.
  • Duurzame Investering: Kies voor een hoogwaardige hogedrukreiniger die jarenlang betrouwbare prestaties levert en je buitenruimte in topconditie houdt.

Koop de Husqvarna PW360 bij Kerstens Voeten

Breng je schoonmaakroutine naar een hoger niveau met de Husqvarna PW360 hogedrukreiniger, verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Bezoek onze winkel in Roosendaal of bestel online voor een snelle levering. Met de Husqvarna PW360 geniet je van een brandschone buitenruimte, het hele jaar door.

Eigenschappen

EAN: 7391736367851
Artikelnummer: 967677801
Waterdebiet (ltr/min): 8,3
Maximale werkdruk (bar): 145
Maximale druk ( bar): 160
Warmwater Hogedrukreiniger: Nee
Onkruidbestrijdings functie: Nee
Standaard Slanglengte (mtr): 10
Draad lengte (mtr): 5
Voltage: 230V (netaansluiting)
Aantal Fasen: 1
Geleverd met soort lans / nozzle: Met Gentle Nozzle (546090901) en Nozzle Tornado ( 546091001)
Slanghaspel: Ja
Reinigingsmiddel toevoeging mogelijk: Ja inclusief
Geluidsniveau waargenomen: 90 dB(A)