Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Husqvarna Automower Connector Beschermbox

Direct leverbaar

€17,99 Incl. BTW
€14,87 Excl. BTW
€14,87 Excl. BTW
€17,99 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de Husqvarna Automower Connector beschermbox, verkrijgbaar bij Kerstens Voeten in Roosendaal. Deze beschermbox is ontworpen om de connectoren van je Husqvarna Automower te beschermen en te behouden, wat zorgt voor langdurige prestaties van je robotmaaier.

Specificaties:

  • Duurzame constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige bescherming te bieden aan de connectoren van je Automower.
  • Eenvoudige installatie: De beschermbox is gemakkelijk te installeren en past perfect bij je bestaande Automower-setup.
  • Weerbestendig: Ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor de connectoren van je Automower veilig blijven, zelfs bij regen of vochtig weer.
  • Compatibiliteit: Specifiek ontworpen voor gebruik met Husqvarna Automower, waardoor een naadloze integratie mogelijk is.

Voordelen:

  1. Bescherming: Houd de connectoren van je Husqvarna Automower veilig en beschermd tegen beschadiging en corrosie.
  2. Duurzaamheid: De beschermbox zorgt voor langdurige prestaties van je robotmaaier, wat resulteert in minder onderhoud en reparaties.
  3. Betrouwbaarheid: Door de connectoren te beschermen, blijft je Automower betrouwbaar werken, wat resulteert in een consistente en efficiënte maaiervaring.
  4. Gemak: Met de eenvoudige installatie en weerbestendigheid biedt de beschermbox gemak en gemoedsrust voor tuinbezitters.

Koop nu de Husqvarna Automower Connector beschermbox bij Kerstens Voeten in Roosendaal en profiteer van een betrouwbare bescherming voor je Automower-connectoren, voor een langdurige en probleemloze werking van je robotmaaier.

Eigenschappen

EAN: 7392930553811
Artikelnummer: 599801701