Husqvarna Automower 430x NERA

€3.799,00 Incl. BTW
€3.139,67 Excl. BTW
€3.139,67 Excl. BTW
€3.799,00 Incl. BTW

Omschrijving

De Husqvarna automower 430x NERA is geschikt tot 3200m2 grasvelden. Deze intelligente Robotmaaier kan bedraad of onbedraad ruw terrein en hellingen van grote en complexe tuinen met gemak aan waardoor u altijd een perfect gemaaid gezon heeft.

Precisiemaaien is mogelijk via draadloze installatie met de Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit en Automower® Connect-toegang vanaf uw smartphone. Geoptimaliseerde prestaties met automatische software-updates met FOTA (Firmware Over The Air).

Draadloze installatie beschikbaar

De Automower® NERA-serie met Husqvarna EPOS™ biedt u de vrijheid om uw gazononderhoud volledig aan te passen door virtuele grenzen te creëren met behulp van satelliettechnologie in plaats van fysieke draden.

Automower® Connect app over 5G

Geniet van het gemak van bediening op afstand vanaf uw smartphone met de Husqvarna Automower® Connect-app. U kunt onder andere uw Husqvarna-robotmaaier beheren en bewaken, instellingen wijzigen en eenvoudig toegang krijgen tot informatie en tips die het onderhoud van uw gazon zorgeloos maken. Mobiele, wifi- en Bluetooth-connectiviteit beschikbaar, afhankelijk van het model.

FOTA - Firmware-over-the-air

Mogelijkheid om software-updates automatisch via de ether uit te voeren via de Automower® Connect-app om nieuwe functies en updates mogelijk te maken.

Eigenschappen

Capaciteit werkgebied: 3200 m2
Soort grens: Begrenzingsdraad of optioneel GPS- gestuurd
Maximale Hellingshoek: 50%
Volgt geleidingskabel: 2
Gewicht: 14,6 kg
Productafmeting, LxBxH: 75 x 54 x 28 cm
Geluidsniveau waargenomen: 58 dB(A)
Type accu: Li-Ion
Laadstroom: 4,2 A
Gemiddeld energieverbruik per maand bij maximaal gebruik: 10kWh
Maaihoogte, min-max: 20- 60 mm
Mesbescherming door Skidplate: Ja
Besturing via Smartphone: ja via Bluetooth, Wi-Fi en 5G
Smart Home-integratie: Ja
Firmware Update Automatisch: Ja
Object detection: Ja