Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Husqvarna Robotmaaier Reiniging en onderhoudsset

Direct leverbaar

€44,99 Incl. BTW
€37,18 Excl. BTW
€37,18 Excl. BTW
€44,99 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de ultieme zorg voor je Husqvarna Automower met de Husqvarna Automower Reinigings- en Onderhoudsset. Deze complete set is speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw robotmaaier optimaal blijft presteren, seizoen na seizoen.

Kenmerken en Voordelen:

  1. Efficiënte Reiniging: De set bevat hoogwaardige reinigingsproducten die speciaal zijn ontworpen om vuil, grasresten en andere ongewenste deeltjes van je Automower te verwijderen. Houd de maaimessen en sensoren vrij van obstructies voor maximale prestaties.

  2. Duurzame Borstels: Inclusief duurzame borstels om grondig en voorzichtig stof en vuil van de behuizing en het maaidek te verwijderen, waardoor de levensduur van je Automower wordt verlengd.

  3. Wisselen van Messen: De set bevat een schroevendraaier om de messen eenvoudig te wisselen

  4. Onderhoud laadconnectoren: deze kit bevat een speciale schuurpad om de laadconnectoren op de maaier en het laadstation te onderhouden
  5. Eenvoudig in Gebruik: Dankzij duidelijke instructies en gebruiksvriendelijke producten is het onderhouden van je Husqvarna Automower een fluitje van een cent. Zorg voor je investering met minimale inspanning.

  6. Optimale Betrouwbaarheid: Met regelmatig onderhoud blijft je Automower betrouwbaar werken, wat resulteert in een prachtig, gelijkmatig gemaaid gazon zonder gedoe.

Investeer in de duurzaamheid en prestaties van je Husqvarna Automower met de Reinigings- en Onderhoudsset. Bespaar tijd en geld door preventief te zorgen voor je robotmaaier, en geniet van een gazon dat altijd klaar is om bewonderd te worden.

 

Inhoud:

- twee speciale borstels

- 1 schuurpad

- Shroevendraaier

- Handoek

- Verzogende spray voor plastic onderdelen

 

Eigenschappen

EAN: 7391736388269
Artikelnummer: 590855101