Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Husqvarna originele robotmaaier mesjes extra sterk

Direct leverbaar

€19,00 Incl. BTW
€15,70 Excl. BTW
€15,70 Excl. BTW
€19,00 Incl. BTW

Omschrijving

Optimaliseer Jouw Maaiervaring met Originele Husqvarna Automower Messen - Nu bij Kerstens Voeten!

Bij Kerstens Voeten vind je de authentieke Husqvarna Automower messen, geschikt voor alle Gardena en McCulloch robotmaaiers. Deze extra dikke maaimesjes (0,6 mm) van carbon zijn ontworpen om duurzaamheid te bieden, waardoor ze niet snel breken en voorkomen dat messen in het gazon achterblijven.

Voordelen en Specificaties:

  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gemaakt van carbon, zijn deze messen extra stevig en bestand tegen breken, waardoor ze perfect zijn voor langdurig gebruik in diverse maaiomstandigheden.

  • Langdurige Scherpte: Het buigzame middenstuk met geharde snijvlakken zorgt ervoor dat de messen extra lang scherp blijven, wat resulteert in een optimaal maairesultaat met elke maaibeurt.

  • Diverse Verpakkingsopties: Kies uit verschillende verpakkingsgroottes om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, waaronder 9 messen, 45 messen, en 300 messen, elk inclusief boutjes voor stevige bevestiging.

Investeer in de kwaliteit van jouw robotmaaier met de originele Husqvarna Automower messen verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Verbeter de prestaties van jouw maairobot en geniet van een perfect onderhouden gazon, keer op keer.

Eigenschappen

EAN: 7393080467102
Artikelnummer: 577864603