Meclean

4 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Meclean FRONTSWEEP 85 VARIO

Meclean FRONTSWEEP 85 VARIO

€2.698,00 Excl. BTW €3.264,58 Incl. BTW
Meclean BUSTER 900/TRS

Meclean BUSTER 900/TRS

€2.298,00 Excl. BTW €2.780,58 Incl. BTW
Meclean BUSTER 1100TTE VEEGM

Meclean BUSTER 1100TTE VEEGM

€12.000,00 Excl. BTW €14.520,00 Incl. BTW
Meclean BUSTER 1100TTE

Meclean BUSTER 1100TTE

€7.500,00 Excl. BTW €9.075,00 Incl. BTW

Koop of Huur nu een betrouwbare Meclean reiniging Machine bij Kerstens Voeten

“Meclean is een internationale trendsetter als het gaat om grote dieselmotor- en hybride elektrisch aangedreven reinigingsmachines.”

Meclean® is fabrikant en importeur van professionele reinigingsmachines. Deze machines worden verkocht via een groot netwerk van meclean® dealers in diverse Europese landen en aan professionele eindgebruikers wereldwijd. Daarnaast ontwikkelt en produceert meclean® klantspecifieke reinigingsmachines voor professionele eindgebruikers.

Bij het ontwikkelen, testen èn bij de productie van meclean machines is de focus gericht op de gebruiker(s). Of het nu gaat om een stofzuiger, veegmachine, schrobmachine of hogedruktrailer, de nuchtere, doelgerichte benadering van meclean resulteert altijd in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies.

Functionaliteit, kwaliteit en eenvoud garandeert maximale bedrijfszekerheid, toch blijft een professionele, snelle service belangrijk voor professionele gebruikers. Meclean staat garant voor een serviceopvolging binnen 4 uur(!), in alle EU landen. Meclean heeft eigen servicepunten in België en Nederland, en er zijn meer dan 130 dealers in verschillende EU landen.

Waarom kiezen voor meclean®

We zijn er van overtuigd dat techniek functioneel en betrouwbaar moet zijn.
Een reinigingsmachine moet werken wanneer dit wordt gevraagd, niets meer en niets minder.

Meclean slaagt erin om een combinatie te maken tussen functionaliteit, kwaliteit en innovatieve technieken zoals SteamPLUS®, AquaPLUS® en WeedPLUS® die inspelen op de grote
milieu-uitdagingen voor de komende decennia.

- Mechanische techniek, geen elektronica
- Functionele, eenvoudige bediening
- Europese kwaliteit componenten
- Innovatieve milieuvriendelijke techniek

vraag nu bij Kerstens Voeten een demo aan bij jou op locatie!

 

Meclean Hogedrukreinigers

Door consistent te kiezen voor mechanische techniek en zo min mogelijk elektronica toe te passen is de betrouwbaarheid en de continuïteit van meclean® koudwater hogedrukreinigers en warmwater hogedrukreinigers gewaarborgd.

Elke professionele meclean® hogedrukreiniger is uitgerust van een laag toerental (1450 tpm) radiale hogedrukpomp met messing pompkop en ceramische plunjers.

Een meclean® warmwater hogedrukreiniger is standaard uitgerust met een hoog rendement branderketel met een zeer laag brandstofverbruik.

De branderketels worden in RVS (inox) geleverd.

Het Stop 'n Go systeem voorkomt overbodig energieverbruik en warmlopen van de pomp. Daarnaast zorgt Stop 'n Go voor een lange gebruiksduur van de machine.

De in Europa gevormde en gefabriceerde 1-fase en 3-fase laag toerental elektromotoren hebben een hoge efficiëntie, minder afslijting en dus een lange gebruiksduur.

 

Meclean Veegmachine

Een veegmachine of veeg-zuigmachine van Meclean is voorzien van het gepatenteerde DRS (Double Roller System) veegsysteem. Met dit zeer effectieve veegsysteem wordt behalve fijne vervuiling zoals stof, fijnstof en zand ook grote/grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes en verpakkingsmateriaal eenvoudig opgeveegd.

Een veegmachine van meclean kan gemakkelijk hellingen oprijden, is geschikt voor binnen én buiten en heeft een kleine draaicirkel en daardoor multifunctioneel inzetbaar.

Frontsweep buiten veegmachines zijn ontwikkeld voor buitenveegwerk zoals vegen van bestrating, parkeerterreinen, voor wegvegen van bladeren, wegnemen van sneeuw en voor het elimineren van mos en onkruid.

Radialsweep veegmachines zijn ontwikkeld voor het vegen van buiten terreinen, stallen van koeien of paarden, manege, etc.

De BUSTER veegmachines zijn gedegen en hebben geen onnodige 'toeters & bellen'. De professionele veegmachines zijn gemaakt voor dag-in-dag-uit intensief en moeiteloos gebruik. Met dank aan de DRS techniek (2 hoofdborstels) is er tot maar liefst 90% inhoud van de opvangbak! Ter gelijkenis: bij een 'veger/blik - systeem' (1 hoofdborstel) is er maximaal 50% inhoud van opvangbak, bij een 'over-de-kop-systeem' maximaal 70% inhoud opvangbak).

Met een veegprestatie van +/- 250 m² is een bezem niet erg doeltreffend. Ook ontstaat veel ontwikkeling van stof bij het vegen met een bezem. Een BUSTER veeg-zuigmachine veegt per uur tot 13.000 m² vloeroppervlak schoon… zonder ontwikkeling van stof én zonder grote inspanning!!

Perfecte veegresultaten met dank aan DRS techniek
De BUSTER veeg-zuigmachines vegen met twee hoofdborstels (Double Roller System) in plaats van één zoals bij andere veeg-zuigmachines het geval is. Dit grensverleggende veegsysteem levert een unieke veegprestatie. Niet alleen voor (fijn)stof en zand, maar ook grote en grove verontreiniging zoals bijvoorbeeld palletdelen, materiaal Mevan verpakkingen en metaaldelen worden in één keer opgeveegd.

Een schone vloer is veiliger
Een opgeruimde, schone werkvloer is veiliger en verkleint de kans op ongelukken.
Bovendien is een schone omgeving om in te werken representatiever en aangenamer om in te werken.

Tot 10 jaar garantie
De professionele meclean® veeg-zuigmachines hebben gebruikelijk een fabrieksgarantie van
12 maanden, 5 jaar garantie op frame en maar liefst 10 jaar garantie op kunststof covers.

 

Meclean Schrobmachine

Voor alle soorten vloeren, werkplekken en vloeroppervlakken heeft meclean® wel een passende schrobmachine oplossing. Gratis demonstratie op locatie. Met een schrob-zuigmachine wordt in één keer de vloer schoongemaakt en opgedroogd.

Meclean® levert zowel ride on als walk behind schrob zuig machines. Iedere situatie is anders: hoe ruim is de vloer, hoe frequent moet deze vloer gereinigd worden? Wat is de mate van vervuiling van de vloer? Een groot aantal cruciale vragen waar onze adviseurs graag mee helpen.

Meclean® POWERSCRUB schrob-/zuigmachines waarborgen een in één keer 100% droge vloer.
De hoge borsteldruk levert een smetteloze vloer op en spaart tijd uit.

Meclean® schrobmachines zijn gebouwd volgens het easy-access principe. Hierdoor kunnen alle cruciale onderdelen moeiteloos worden vervangen en wordt onderhoud erg eenvoudig. POWERSCRUB schrobmachines worden gebruikt door professionele schoonmaak bedrijven en zijn inzetbaar voor het onderhouden van vloeren in parkeergarages, kantines, kantoren, showrooms, garages etc.

Met dank aan de enorme tijdsbesparing levert een POWERSCRUB schrobmachine of schrob-zuigmachine al vanaf 100 m² een economisch voordeel op!

Eenvoudige bediening en zo min mogelijk elektronica
Meclean® maakt voor de schrobmachines consistent gebruik van mechanische techniek. Ook op het bedieningspaneel vind je mechanische knoppen in plaats van tiptoetsen en touch-screens.

Tot 30% meer airflow en tot 40% hogere borsteldruk
Meclean® maakt gebruik van zeer efficiënte zuigmotoren met tot 30% meer zuigkracht.
Dit leid tot een direct 100% droge vloer. De tot 40% hogere borsteldruk van de meclean® schrobmachines geeft een directer en hoogwaardiger schrobresultaat.

Tot 10 jaar garantie
Naast de gebruikelijk 12 maanden fabrieksgarantie op de professionele en industriële schrob-zuigmachines geeft meclean® 5 jaar garantie op het frame en maar liefst 10 jaar garantie op kunststof kappen.

 

Meclean Stofzuigers

Meclean® stofzuigers, industriestofzuigers, extractiereinigers, nat-droogzuigers en gereedschap stofzuigers zijn ergonomisch, uiterst betrouwbaar en bedoeld voor beroepsmatig gebruik.

Door de ruime keuze aan opties en accessoires zoals o.a. een vaste zuigmond, fijnstoffilter, HEPA filter, speciale zuigvoet of extra lange zuigslang biedt meclean® voor elke setting een geschikte oplossing.

De professionele gebruiker weet dat de werkelijke resultaat niet alleen aankomt op het zuigvermogen, maar dat ook de bijpassende filters, gedegen bediening en comfort uiterst doorslaggevend zijn. Meclean heeft voor alle professionele inzetten een geschikte zuiger.

 

Meclean Stoomreinigers

Meclean® stoomreinigers worden ingezet voor desinfectie, bestrijding van geur en grondig reinigen van vloeren, bekleding, auto interieurs etc.

Waar conventionele reinigen onvoldoende resultaat oplevert zijn de meclean® stoomreiniging machines het beste antwoord. Stoommachines worden gebruikt in voedselverwerkende bedrijven voor ontsmetten, ontvetten, reinigen van sterk vastzittende vervuiling in o.a. bakovens, grill ovens, etc.

Stoom-zuigmachines worden vooral ingezet bij het schoonmaken van tapijt, vloerbedekking, bekleding, autointerieurs, etc. In de industrie worden stoomzuigmachines ingezet voor de meest uiteenlopende reinigingswerkzaamheden zoals o.a. vloerreiniging, machinereiniging, ontvetten, desinfecteren, etc.

Meclean Onkruidbestrijding

WeedPLUS® is een onkruidbestrijding methode die werkt met puur en schoon (drink)water.
Gebruikmakend van oververhitting van het onkruidplantje kan zonder gebruik van chemische middelen op een 100% milieuvriendelijke wijze onkruid worden tegen gegaan.

Met de broeskop en spuitbalk op wielen is het mogelijk om uiterst onderscheid makend te werken en is er geen bijkomende schade. Omdat de snelheid waarmee gewerkt word tot 30% hoger ligt dan bij andere alternatieve onkruidbestrijdingsmethoden en omdat tot 60% minder momenten van behandeling nodig zijn is WeedPLUS® ook economisch gezien de beste keus.

Met een watertank van maximaal 1200 liter kan in de praktijk tot 4 uur worden gewerkt en met de oppervlaktewater-intake module (pomp / filter / zuigslang) is de watertank overal en op een makkelijke manier bij te vullen.

Met WeedPLUS® kan per uur maximaal 2000 m² onkruid bestreden worden.