Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Meclean

9 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Meclean KX130/8 hogedrukreiniger

Meclean KX130/8 hogedrukreiniger

€2.098,00 Excl. BTW €2.538,58 Incl. BTW
Meclean FRONTSWEEP 85 VARIO

Meclean FRONTSWEEP 85 VARIO

Prijs op aanvraag
Meclean BUSTER 900/TRS

Meclean BUSTER 900/TRS

Prijs op aanvraag
Meclean BUSTER 1100TTE VEEGM

Meclean BUSTER 1100TTE VEEGM

Prijs op aanvraag
Meclean POWERJET-II 200/15 Hogedrukreiniger

Meclean POWERJET-II 200/15 Hogedrukreiniger

€2.498,00 Excl. BTW €3.022,58 Incl. BTW
Meclean Aquajet 150/8 hogedrukreiniger

Meclean Aquajet 150/8 hogedrukreiniger

€749,00 Excl. BTW €906,29 Incl. BTW
Meclean Aquajet 200/11 hogedrukreiniger

Meclean Aquajet 200/11 hogedrukreiniger

€1.398,00 Excl. BTW €1.691,58 Incl. BTW
Meclean MX160/14 hogedrukreiniger

Meclean MX160/14 hogedrukreiniger

€4.098,00 Excl. BTW €4.958,58 Incl. BTW
Meclean BUSTER 1100TTE

Meclean BUSTER 1100TTE

Prijs op aanvraag

Koop of Huur nu een betrouwbare Meclean reiniging Machine bij Kerstens Voeten

Ontdek een uitgebreid assortiment reinigingsmachines bij Kerstens Voeten, waar betrouwbaarheid en innovatie hand in hand gaan. Meclean biedt een breed scala aan machines voor diverse reinigingstoepassingen:

  1. Hogedrukreinigers: Meclean hogedrukreinigers, zowel koud- als warmwatermodellen, zijn uitgerust met een hoogwaardige radiale hogedrukpomp voor optimale prestaties. Met functies zoals Stop 'n Go systeem en een laag brandstofverbruik bieden ze efficiënte en krachtige reinigingsoplossingen.

  2. Veegmachines: De Meclean veegmachines zijn voorzien van het DRS (Double Roller System) veegsysteem, waardoor ze zowel fijne als grote vervuiling moeiteloos kunnen aanpakken. Geschikt voor binnen- en buitengebruik, met een kleine draaicirkel en gemakkelijk op te rijden hellingen.

  3. Schrobmachines: Meclean schrobmachines zijn ontworpen voor het grondig reinigen van diverse vloeroppervlakken. Met een breed scala aan modellen, waaronder zowel ride-on als walk-behind machines, bieden ze efficiënte en tijdbesparende oplossingen voor zowel kleine als grote ruimtes.

  4. Stofzuigers: De professionele Meclean stofzuigers zijn ergonomisch ontworpen en uiterst betrouwbaar voor intensief gebruik. Met opties voor industriële stofzuigers, nat-droogzuigers en gereedschapsstofzuigers, bieden ze de perfecte oplossing voor elke reinigingsuitdaging.

  5. Stoomreinigers: Meclean stoomreinigers zijn ideaal voor desinfectie, geurbestrijding en grondige reiniging van diverse oppervlakken. Ze worden gebruikt in diverse sectoren, van voedselverwerking tot industrieel reinigen, dankzij hun effectieve en milieuvriendelijke werking.

  6. Onkruidbestrijdingssystemen: Met het WeedPLUS® systeem biedt Meclean een milieuvriendelijke oplossing voor onkruidbestrijding met behulp van puur en schoon water. Met een efficiënt ontwerp en krachtige prestaties zorgen deze systemen voor effectieve onkruidbestrijding zonder chemische middelen.

Of u nu een professionele reinigingsoplossing zoekt voor een industrieel terrein, een kantoorruimte, of een gemeentelijk gebied, Meclean heeft de juiste machine voor uw behoeften. Met Europese kwaliteitsonderdelen, innovatieve technologieën en een uitstekende service biedt Meclean betrouwbare en duurzame reinigingsoplossingen voor elke situatie. Ontdek de mogelijkheden van Meclean bij Kerstens Voeten en upgrade uw reinigingsroutine vandaag nog!