Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Stiga Multiclip 547e S Kit accu loopmaaier

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ontketen de kracht van geavanceerd maaien met de Stiga Multiclip 547e S Kit! Deze krachtige elektrische grasmaaier is ontworpen om aan al je gazonbehoeften te voldoen en biedt een combinatie van innovatieve functies en betrouwbare prestaties.

Kenmerken:

  1. Multiclip Maaisysteem: Ervaar de voordelen van het unieke Multiclip maaisysteem, waarbij het gras wordt fijngesneden en als natuurlijke meststof op het gazon wordt verspreid. Dit zorgt voor een gezonder en groener gazon.

  2. Elektrische Aandrijving: De krachtige elektrische motor van de Stiga Multiclip 547e S Kit biedt niet alleen betrouwbare prestaties, maar zorgt ook voor een stille en milieuvriendelijke werking.

  3. Ergonomisch Design: Geniet van comfortabel maaien met het ergonomisch ontworpen handvat en de in hoogte verstelbare duwhendel. Pas de maaihoogte eenvoudig aan met de centrale hendel voor een perfect resultaat.

  4. Optimale Wendbaarheid: Met zijn compacte ontwerp en lichte constructie is deze grasmaaier gemakkelijk manoeuvreerbaar, zelfs in krappe ruimtes. Bereik moeiteloos alle hoeken van je gazon.

  5. Verwijderbare Accu: De Stiga Multiclip 547e S Kit wordt geleverd met een handige verwijderbare accu, waardoor je gemakkelijk kunt opladen en indien nodig extra accu's kunt gebruiken voor een langere maaitijd.

  6. Opvouwbare Handgrepen: Maak na het maaien ruimte vrij in je schuur of garage met de opvouwbare handgrepen, waardoor de grasmaaier compact kan worden opgeborgen.

  7. Grasopvangbak (Optioneel): Voeg de optionele grasopvangbak toe voor een net en opgeruimd gazon. De keuze is aan jou: mulchen of opvangen!

  8. Veiligheid voorop: De Stiga Multiclip 547e S Kit is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals een snelstopfunctie, voor een zorgeloze maai-ervaring.

Conclusie:

Met de Stiga Multiclip 547e S Kit investeer je in een geavanceerde grasmaaier die voldoet aan de hoogste normen van prestaties, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid. Ervaar de voordelen van multiclip maaien en geniet van een weelderig groen gazon, onderhouden met gemak en precisie. Maak van gazononderhoud een plezier met Stiga!

 

Model wordt geleverd standaard incl. accu en lader

Eigenschappen

Capaciteit werkgebied: 500 m2
Werkbreedte (cm): 45
Maaihoogte min-max (mm): 31 - 80
Aandrijving: Nee
Netto Vermogen kW: 1,3
Maaitype: Mulchen
Werkt op accu: Ja