Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Stiga Aero 132E Accu zweefmaaier KIT ( INCL ACCU EN LADER)

Niet direct leverbaar

€239,00 Incl. BTW
€197,52 Excl. BTW
€197,52 Excl. BTW
€239,00 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de ultieme maaiprestaties met de Stiga Aero 132E Zweefmaaier! Deze krachtige en efficiënte machine tilt jouw gazononderhoud naar een hoger niveau, waardoor je moeiteloos een perfect gemaaid gazon kunt realiseren.

Kenmerken:

  1. Elektrische Aandrijving: De Stiga Aero 132E wordt aangedreven door een betrouwbare elektrische motor, waardoor je kunt genieten van een stille werking zonder gedoe met brandstof.

  2. Zweefmaaier Technologie: Dankzij het zwevende maaidek past de maaier zich perfect aan de contouren van je gazon aan. Dit resulteert in een gelijkmatig gemaaid gazon, zelfs op oneffen terrein. deze maaieris ideaal voor het uitmaaien van slootkanten doordat deze zeer licht is.

  3. Gemakkelijke manoeuvreerbaarheid: Zweefmaaiers zijn vaak lichter en wendbaarder dan traditionele grasmaaiers. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk door smalle paden en rond obstakels manoeuvreren, waardoor je alle hoeken van je gazon kunt bereiken. door de compactheid van de aero 132E waardoor ook de moeilijk bereikbare plekken goed bereikbaar.

  4. Verstelbare Maaihoogte: Pas de maaihoogte eenvoudig aan met de centrale hendel. Kies de ideale hoogte voor jouw gazon en geniet van een perfect gemaaid resultaat.

  5. Opvangbak: De maaier is uitgerust met een ruime opvangbak, waardoor je grasresten gemakkelijk kunt verzamelen en het gazon er altijd netjes uitziet.

  6. Veiligheid voorop: De Stiga Aero 132E is voorzien van veiligheidsvoorzieningen, zoals een snelstopfunctie, waardoor je met een gerust hart kunt maaien.

  7. Eenvoudig Onderhoud: Het onderhoud van deze zweefmaaier is minimaal, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je prachtige gazon.

Conclusie:

Met de Stiga Aero 132E Zweefmaaier haal je een betrouwbare en geavanceerde maaier in huis die zorgt voor een perfect gemaaid gazon. Profiteer van de nieuwste technologieën en geniet van efficiënt gazononderhoud zonder gedoe. Kies voor kwaliteit, kies voor Stiga!

 

Model wordt geleverd standaard incl. accu en lader

Eigenschappen

EAN: 8008984854857
Artikelnummer: 298302068/ST1
Capaciteit werkgebied: 100 m2
Werkbreedte (cm): 30
Aandrijving: Nee
Netto Vermogen kW: 0,75
Maaitype: Mulchen
Werkt op accu: Ja