Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Tuin en Park

Tuin en Park

41 Product(en)

De beste tuin en parkmachines van onder andere Husqvarna en Stiga vind je bij Kerstens-Voeten. We hebben mooie occasions beschikbaar van top merken.

Sorteren op: Meest bekeken
Iseki MAAIER SF 237

Iseki MAAIER SF 237

Prijs op aanvraag
Husqvarna T536 LIXP 12" ACCUZAAG

Husqvarna T536 LIXP 12" ACCUZAAG

Prijs op aanvraag
Castelgarden PT170HD ZITMAAIER OPVANG

Castelgarden PT170HD ZITMAAIER OPVANG

Prijs op aanvraag
Iseki KCR700HX FREES

Iseki KCR700HX FREES

Prijs op aanvraag
Husqvarna AUTOMOWER 450X

Husqvarna AUTOMOWER 450X

€1.800,00 Excl. BTW €2.178,00 Incl. BTW
Husqvarna HUSQVARNA AUTOMOWER 305 BJ 2021

Husqvarna HUSQVARNA AUTOMOWER 305 BJ 2021

€950,00 Excl. BTW €1.149,50 Incl. BTW
Iseki TM3267

Iseki TM3267

Prijs op aanvraag
Husqvarna 230ACX

Husqvarna 230ACX

Prijs op aanvraag
Husqvarna AUTOMOWER 430X DEMO

Husqvarna AUTOMOWER 430X DEMO

Prijs op aanvraag
Iseki sf310

Iseki sf310

Prijs op aanvraag
Iseki SF370

Iseki SF370

Prijs op aanvraag
Husqvarna 440E 15" KETTINGZAAG

Husqvarna 440E 15" KETTINGZAAG

Prijs op aanvraag
Iseki SXG216

Iseki SXG216

Prijs op aanvraag
Husqvarna AUTOMOWER 105

Husqvarna AUTOMOWER 105

€750,00 Excl. BTW €907,50 Incl. BTW
Iseki AKS80 ZOUTSTROOIER

Iseki AKS80 ZOUTSTROOIER

Prijs op aanvraag
Makita DCS342-40 KETTINGZAAG

Makita DCS342-40 KETTINGZAAG

Prijs op aanvraag
Eliet VERTICUTERMACH E501

Eliet VERTICUTERMACH E501

Prijs op aanvraag

De beste tuin en parkmachines vind je bij Kerstens-Voeten

De beste tuin en parkmachines van onder andere Husqvarna en Stiga vind je bij Kerstens-Voeten. Iedereen kent het wel. Het gras staat weer hoog en het is tijd om te gaan maaien. Maar je haalt de maaier uit de berging en hij is nodig toe aan vervanging. Bij Kerstens-Voeten vind je verschillende type maaiers voor jouw gras. Maar ook voor tuingereedschappen, versnipperaars, reinigingsmachines en andere tuinmachines ben je bij ons aan het juiste adres.

Loopmaaiers: ideaal voor kleine tot middelgrote gazons

Voor het maaien van gras op een klein tot middelgroot gazon zijn duwmaaiers en loopmaaiers erg geschikt. Handmaaiers zijn de meest traditionele en eenvoudige maaiers op de markt. Het voordeel van handmaaiers is dat er alleen fysieke kracht nodig is en geen brandstof of stroom, waardoor duwmaaiers niet alleen makkelijk in gebruik zijn, maar ook goedkoop (zowel in aanschaf als gebruik). Handmaaiers zijn uitgevoerd met een kooimes voor een optimaal en strak maairesultaat. Deze maaiers zijn bijna geruisloos in gebruik en zijn compact voor stalling en vervoer, wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Er is vrijwel geen onderhoud nodig aan een handmaaier. 

Aangedreven loopmaaiers: eenvoudiger en sneller

Duwmaaiers zijn uitgevoerd zonder aandrijving van de wielen en moeten zelf vooruit worden geduwd. Loopmaaiers zijn te koop met en zonder aandrijving. Zo zijn de aangedreven loopmaaiers verkrijgbaar met accu / benzine / 230V. Deze hebben een aandrijving op de wielen zodat het maaien nog eenvoudiger en sneller gaat. De aandrijving op de wielen kan in verschillende standen (variabele rijsnelheid) of met een aantal vaste snelheden (vaste rijsnelheid).

Handmaaiers zijn verkrijgbaar met achteruitworp of met een opvangbak. Duwmaaiers en loopmaaiers zijn verkrijgbaar met achteruitworp, een opvangbak, mulch maaidek of  mulchplug, zij uitworp of een combinatie van deze opties. Daarnaast zijn verschillende types te verkrijgen: 

  • met 3 of 4 wielen
  • met een rol om mooie banen in het gazon te maaien 
  • zweefmaaier (handig voor slootkanten of andere schuine hellingen). 

Zitmaaiers: makkelijke maaiers voor gazons en grasvelden

Zitmaaiers zijn erg krachtige maaiers die het maaien van gras en gazons aanzienlijk makkelijker maken. Bij Kerstens-Voeten vind je de beste merken zitmaaiers voor jouw gazon of grasveld. Zo hebben we Husqvarna zitmaaiers. De Husqvarna zitmaaiers zijn betrouwbaar, robuust en makkelijk bestuurbaar. Dit komt mede doordat het merk zeer gefocust is op kwaliteit en ergonomie. 

Een ander merk dat enorm veel goede zitmaaiers aanbiedt, is Stiga. De Stiga zitmaaiers zijn ontwikkeld met de focus op gebruiksgemak en comfort. Zo zijn er veel modellen in diverse prijscategorieën beschikbaar met bijvoorbeeld stuurbekrachtiging, elektrisch verstelbare maaidek of een quickflip deck om de machine makkelijker te reinigen na een maaibeurt. Zitmaaiers zijn verkrijgbaar in benzine, diesel of accu-uitvoering. Er zijn verschillende varianten:

  • Frontmaaiers
  • Tractor zitmaaiers met opvang 
  • Tractor zitmaaiers zij-uitworp
  • Tractor zitmaaiers met mulch dek
  • Frontmaaiers met opvang 
  • Zero Turn maaiers

Benieuwd naar ons aanbod zitmaaiers? We laten het je graag zien op onze pagina over zitmaaiers!

Robotmaaiers: de toekomst van gras maaien

Robotmaaiers zijn automatische grasmaaiers die ideaal zijn voor gazons van verschillende afmetingen en vormen. Deze tuin en parkmachines zijn de toekomst van gras maaien. Dit komt doordat je zelf niks meer hoeft te doen terwijl je gras volledig automatisch wordt gemaaid. Bij Kerstens-Voeten vind je een ruim aanbod robotmaaiers van geweldige merken waaronder Husqvarna, Automower en Kress.

Deze tuin en parkmachines zijn ideaal als je tijd wilt besparen maar je gras wel gemaaid wilt hebben. Zelfs in zeer complexe tuinen of terreinen is het mogelijk om een robotmaaier te plaatsen. Bijvoorbeeld bij een zonnepanelenveld. Door de vierwiel aangedreven maaier is het zelfs mogelijk om hellingen tot 70% te maaien, zoals groendaken, dijken of slootkanten.

Het is mogelijk om de maaier vanaf afstand te volgen via een app op uw telefoon. Daarnaast is het mogelijk om meerdere maaiers op één veld te laten maaien zoals op voetbalvelden. Via de GPS is het mogelijk om ook zonder begrenzingsdraad te maaien. 

Langdurig gemak door een goede onderhoudsbeurt

Het is belangrijk dat je je robotmaaier goed onderhoudt door regelmatig de messen te vervangen en de onderkant te reinigen. De tuin en parkmachines zijn ideaal om makkelijk gras te maaien en hebben niet meer onderhoud nodig dan onze duwmaaiers of bosmaaiers. Gelukkig kun je bij Kerstens-Voeten eenvoudig een onderhoud inplannen voor jouw tuin en parkmachines. Ons doel? Je volledig ontzorgen! Wij halen de robotmaaier uit de tuin, zorgen dat deze een kwalitatieve onderhoudsbeurt krijgt en laden hem in de opslag regelmatig op. Zodra het seizoen weer begint zullen wij de maaier in jouw tuin opstarten zodat je nog meer gemak ervaart van je robotmaaier. 

Bosmaaiers: de beste maaiers voor begroeiing, struiken en moeilijk bereikbare plekken

Bosmaaiers zijn perfect voor dichte begroeiing en struiken. Deze machines hebben veel kracht waardoor ze makkelijk door hardere begroeiing komen. Bosmaaiers hebben verschillende mogelijkheden. Zo kan er gewerkt worden met een mes, draadkop, onkruidborstel of kan er een schoffel gebouwd worden. Dit alles is afhankelijk van de cc-klasse van de bosmaaier. Bosmaaiers zijn beschikbaar in accu, benzine 2 takt of benzine 4 takt motoren. Bosmaaiers zijn ideaal voor schuine hellingen, slootkanten, langs hekwerken, palen of rondom bomen of andere onbegaanbare velden waar niet met een maaier of andere machine gereden kan worden.

Een bosmaaier heeft daarnaast ook zelf dagelijks onderhoud nodig in de vorm van het vervangen van de snijdraad en messen wanneer nodig. Daarnaast raden wij ook periodiek onderhoud aan waarbij filters worden vervangen. 

Lichter trimwerk met een kantentrimmer

Een kantentrimmer lijkt op een bosmaaier, maar is voor het lichtere trimwerk. Deze trimmers zijn ideaal om graskanten te onderhouden rondom palen, bomen en of hekwerken. Vaak zijn deze enkel uitgevoerd met een draad (in enkele gevallen kunt u ook een onkruidborstel monteren). Wij hebben tevens kantentrimmers beschikbaar met een loopwiel om nog ergonomischer en efficiënter de kanten te kunnen onderhouden van uw grasveld.

Geen boom is opgewassen tegen de tuin en parkmachines van Kerstens-Voeten

Bij Kerstens-Voeten vind je een ruim assortiment aan kettingzagen, klimmaterialen, versnipperaars, stobbenfrezen, kliefmachines en wipzagen. Deze tuin en parkmachines zorgen ervoor dat jouw werk als hovenier of als particulier net wat makkelijker gaat.

Onze versnipperaars, stobbenfrezen en kliefmachines zorgen gezamenlijk voor het hele proces van boomverwijdering. Met de verschillende kliefmachines zoals Balford en de Lumag kun je gemakkelijk houtblokken splijten die zijn ontstaan bij het kappen van de boom. Wanneer de stronk ook moet worden verwijderd is de Vermeer stobbenfrees of de Lumag stobbenfrees (ook wel Stronkenfrees), perfect voor gemakkelijke verwijdering van de stronk. Wanneer er geen behoefte is aan houtblokken maar liever houtsnippers voor compost dan zijn voor de professional, de Vermeer versnipperaar, Schliessing Versnipperaar of de Eliet superprof versnipperaar de ideale machine. 

Het perfecte gazon onderhoud en grondwerk doe je met de tuin en parkmachines van Kerstens-Voeten

Met de tuin en parkmachines van Kerstens-Voeten is grondwerk en gazononderhoud gemakkelijk te realiseren. Het is belangrijk bij het verplanten of beplanten van je tuin of gazon dat je de juiste machines hebt voor het grondwerk. Bij Kerstens-Voeten vind je verschillende machines voor grondwerk, waaronder grondfrezen. Maar ook voor gazononderhoud vind je bij Kerstens-Voeten verschillende handige machines en gereedschappen om te zorgen dat jouw gazon er altijd perfect uit blijft zien. 

Weten welke machines en gereedschap wij nog meer hebben voor grondwerk en gazononderhoud? Neem dan vooral een kijkje op onze grondwerk pagina of onze gazononderhoud pagina voor de beste tuin en parkmachines.

Koop je tuin en parkmachines bij Kerstens-Voeten

Wij hebben een ruim assortiment aan tuin en parkmachines voor zowel particulieren als bedrijven. Naast het uitgebreide assortiment aan tuin en parkmachines, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor nog veel meer machines waaronder: landbouwmachines, onderhoudsmachines en reinigingsmachines. Heb je een vraag over onze tuin en parkmachines of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op en we helpen je graag.