Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Iseki SXE224

€6.799,99 Incl. BTW
€5.619,83 Excl. BTW
€5.619,83 Excl. BTW
€6.799,99 Incl. BTW

Omschrijving

Betreed de wereld van moeiteloos gazononderhoud met de Iseki SXE224 zitmaaier met opvangbak, een krachtige en veelzijdige machine die jouw gazonverzorging naar een hoger niveau tilt. Bij Kerstens Voeten bieden we deze topklasse zitmaaier aan, ontworpen om te voldoen aan al jouw maai- en comfortbehoeften. Ontdek waarom de Iseki SXE224 de perfecte keuze is voor elke gazonliefhebber:

Krachtige prestaties: Laat je verrassen door de krachtige 2-cilinder Briggs & Stratton motor van 24 pk, met een indrukwekkende cilinderinhoud van 724 cm³. Deze motor zorgt voor moeiteloze maaiervaringen, zelfs op de meest uitdagende terreinen.

Maaien in stijl: Met een maaibreedte van 125 cm en een stalen maaidek met 2 messen, biedt de Iseki SXE224 een efficiënte en nauwkeurige maaiervaring. De maaihoogte is centraal regelbaar in 7 posities, variërend van 30 tot 90 mm, waardoor je altijd de gewenste maaihoogte kunt instellen.

Meerdere maaimodi: Deze zitmaaier biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen achteruitworp, opvang of mulching, met een handige mulchplug inbegrepen. Of je nu het gras wilt opvangen of versnipperen voor natuurlijke bemesting, de keuze is aan jou.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk: Geniet van het comfort van een voetbediende hydrostatische aandrijving met 2 pedalen en cruise control, waardoor je gemakkelijk en nauwkeurig kunt manoeuvreren tijdens het maaien. Het digitaal instrumentenpaneel met urenteller en brandstofmeter houdt je op de hoogte van de prestaties van de machine.

Robuust en duurzaam: Met een gietijzeren vooras, een verstelbare comfortzit en grote wielen voor optimale tractie en minimale bodemdruk, is de Iseki SXE224 gebouwd om lang mee te gaan. Bovendien wordt deze zitmaaier geleverd met een trekhaak voor extra veelzijdigheid.

Met een opvangbak van maar liefst 310 liter, uitgerust met zowel elektrische als manuele lediging, biedt deze zitmaaier het beste in termen van efficiëntie en gebruiksgemak. Perfect voor het maaien van grote oppervlaktes van 7000 tot 8000 m².

Ben jij klaar om moeiteloos te genieten van een perfect gazon? Ontdek de Iseki SXE224 zitmaaier bij Kerstens Voeten en maak van gazononderhoud een plezierige taak!

Eigenschappen

Artikelnummer: SXE224HE125
Maaibreedte (cm): 125
Capaciteit werkgebied: 8000 m2
Mesinschakeling: Elektro magnetische meskoppeling
Maaihoogte min-max (mm): 30-90
Aantal PK's: 24
Type trekhaak: Inclusief
Transmissie: Hydrostaat
Maaitype: Opvangbak / Mulchen / Achteruitworp
Brandstof: Benzine