Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Husqvarna Automower 420

Direct leverbaar

€2.868,99 Incl. BTW
€2.371,07 Excl. BTW
€2.371,07 Excl. BTW
€2.868,99 Incl. BTW

Omschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor moeiteloos gazononderhoud met de goed uitgeruste grote robotmaaier, nu verkrijgbaar bij Kerstens Voeten. Met zijn geavanceerde functies en robuuste ontwerp is deze robotmaaier perfect voor het efficiënt maaien van zelfs de meest uitdagende grasvelden.

Deze krachtige robotmaaier is geschikt voor grotere gebieden tot maar liefst 2200 m² en kan steile hellingen aan met een indrukwekkende helling van 45%. Dankzij slimme technologie past de maaihoeveelheid zich automatisch aan de groeisnelheid van het gazon aan, waardoor uw gazon er altijd perfect onderhouden uitziet.

Niet alleen kan deze robotmaaier grote gebieden aan, maar hij is ook in staat om nauwe doorgangen te navigeren en zelfs beperkte gebieden met langer gras te maaien, waardoor uw hele gazon consistent wordt onderhouden.

Het intuïtieve menu op het grote, gebruiksvriendelijke display biedt u persoonlijke instellingen, zodat u precies kunt bepalen wanneer de machine moet maaien, waardoor u de volledige controle heeft over uw gazononderhoudsplan.

Kies voor nog meer stijl met de optionele polaire witte kleur, waardoor deze robotmaaier niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische toevoeging aan uw tuin.

Bespaar tijd, moeite en energie met de grote robotmaaier van Kerstens Voeten. Profiteer van geavanceerde technologie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor een gazon dat er altijd perfect uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op om uw exemplaar te bestellen en geniet van een prachtig onderhouden gazon zonder enige moeite.

Eigenschappen

EAN: 7391736361774
Artikelnummer: 967673112
Capaciteit werkgebied: 2.200 m²
Soort grens: Wire
Maximale Hellingshoek: 15 %
Volgt geleidingskabel: 2
Gewicht: 11,5 kg
Productafmeting, LxBxH: 72 x 56 x 31
Geluidsniveau waargenomen: 58 dB(A)
Type accu: Li-Ion
Laadstroom: 2,2 A
Gemiddeld energieverbruik per maand bij maximaal gebruik: 17 kWh
Maaihoogte min-max (mm): 20-60 mm
Mesbescherming door Skidplate: Ja
Besturing via Smartphone: Automower® Connect@Home
Smart Home-integratie: Nee
Firmware Update Automatisch: Dealer Service
Object detection: Nee