Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

VERMEER

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
VERMEER SC30TX STOBBENFREES

VERMEER SC30TX STOBBENFREES

Prijs op aanvraag

Kies voor de Robuuste en krachtige machines van Vermeer

Ben jij op zoek naar een goed advies voor de juiste Hakselaar, Stronkenfrees of Sleuvenfrees? dan ben je Bij Kerstens Voeten op het juiste adres.
Vermeer focust zich op de proffesionele markt en focust zich op machines voor Hoveniers, Gemeentes en groot Groenvoorziening. Deze machines zijn eenvoudig bedienbaar, robuust, Hufterproef en krachtig. Zij hebben een groot assortiment. Bij Kerstens Voeten vindt je Vermeer hakselaars, Stronkenfrezen en Sleuvenfrezen.

 

Koop of huur nu een Vermeer Hakselaar bij Kerstens Voeten

De robuuste hakselaars van Vermeer zijn gemaakt om te presteren. Daarbij zorgen de gepatenteerde SmartFeed en EcoIdle systemen ervoor dat elke liter brandstof optimaal gebruikt wordt. Tevens zijn deze machines leverbaar met Stage V dieselmotoren.

Verkrijgbaar in diesel en benzine uitvoeringen, met of zonder draaitafel, en standaard 3 jaar garantie op geselecteerde modellen!

Verkrijgbaar als enkelasser, of als dubbelasser met draaitafel.

Het is bij Kerstens Voeten tevens mogelijk om verkeersvoorzieningen op te bouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vermeer Hakselaars bc200 BC230 en BC1000XL

 

Vermeer hakselaars zijn bekend om hun betrouwbaarheid, prestaties en innovatie. Hier zijn enkele van de voordelen die ze bieden:

 1. Efficiëntie in Hakselwerkzaamheden: Vermeer hakselaars staan ​​bekend om hun vermogen om snel en efficiënt materiaal te verwerken. Ze kunnen grote hoeveelheden takken, stammen en ander organisch materiaal versnipperen tot kleinere deeltjes, wat essentieel is voor taken zoals landschapsbeheer, bosbouw en afvalverwerking.

 2. Robuuste Constructie: Deze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn ontworpen met duurzame materialen en een robuuste constructie, waardoor ze bestand zijn tegen zware werkomstandigheden en langdurig gebruik, wat resulteert in verminderde downtime en lagere operationele kosten op lange termijn.

 3. Veelzijdigheid: Vermeer hakselaars zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze kunnen worden gebruikt voor het verkleinen van boomstronken, snoeiafval, takken, houtachtig materiaal en meer, waardoor ze waardevol zijn voor zowel professionals als particulieren.

 4. Gebruiksvriendelijkheid: Deze machines zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze hebben intuïtieve bedieningselementen en zijn gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring. Dit verhoogt de productiviteit en maakt het gemakkelijker om snel aan de slag te gaan met hakselwerkzaamheden.

 5. Innovatie: Vermeer staat bekend om zijn voortdurende innovatie in de industrie. Hun hakselaars worden regelmatig bijgewerkt met nieuwe technologieën en functies die de prestaties, efficiëntie en veiligheid verbeteren. Dit omvat zaken als geavanceerde bedieningssystemen, veiligheidsvoorzieningen en efficiënte aandrijfsystemen.

 6. Ondersteuning en Service: Vermeer biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning aan hun klanten. Dit omvat technische ondersteuning, training, reserveonderdelen en onderhoudsdiensten. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan klanttevredenheid en het bieden van oplossingen die voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Al met al bieden Vermeer hakselaars een combinatie van efficiëntie, duurzaamheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak die ze tot een populaire keuze maken voor professionals in de groenindustrie en particuliere gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige hakselaars.

Koop of huur nu een Vermeer Stobbenfrees bij Kerstens Voeten

Wie Stronkenfrees zegt, zegt Vermeer. Vermeer is immers de uitvinder van de stronkenfrees, in de jaren 50. Degelijk en sterk, van 25 tot 68 pk, met banden of rupsen, een Vermeer strobbenfrees is altijd de beste keus!

Vermeer stronkenfrezen bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor zowel professionals als particulieren die te maken hebben met het verwijderen van boomstronken. Enkele van deze voordelen zijn:

 1. Efficiëntie: Vermeer stronkenfrezen zijn ontworpen voor efficiëntie. Ze kunnen snel en effectief boomstronken verwijderen door ze te vermalen tot kleine stukjes houtsnippers. Dit maakt het proces van stronken verwijderen veel sneller dan traditionele methoden zoals graven of uittrekken.

 2. Veelzijdigheid: Deze machines zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt voor het verwijderen van boomstronken van verschillende groottes en soorten, inclusief grote en diep gewortelde stronken. Ze kunnen ook worden gebruikt op diverse terreinen, zoals tuinen, parken, bosgebieden en bouwlocaties.

 3. Grondbehoud: In tegenstelling tot graven of uittrekken van stronken, laat het gebruik van een stronkenfrees de omliggende grond grotendeels onaangetast. Dit minimaliseert de verstoring van de omgeving en behoudt de integriteit van de omliggende grond, wat vooral belangrijk is in tuinen en landschapsgebieden.

 4. Ruimtebesparing: Het vermalen van boomstronken tot houtsnippers vermindert de hoeveelheid afval die moet worden afgevoerd in vergelijking met het uittrekken of graven van stronken. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar ook kosten voor het afvoeren van afval.

 5. Veiligheid: Vermeer stronkenfrezen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om de operator te beschermen tijdens het gebruik, zoals noodstopschakelaars, beschermkap en veiligheidsschakelaars.

 6. Gebruiksgemak: Deze machines zijn over het algemeen gemakkelijk te bedienen, zelfs voor gebruikers met beperkte ervaring. Ze hebben intuïtieve bedieningselementen en zijn ontworpen voor comfort tijdens het gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Al met al bieden Vermeer stronkenfrezen een combinatie van efficiëntie, veelzijdigheid, grondbehoud, ruimtebesparing, veiligheid en gebruiksgemak die ze tot een populaire keuze maken voor het verwijderen van boomstronken in diverse omgevingen.

Koop of huur nu een Vermeer Sleuvenfrees bij Kerstens Voeten

 Ideaal voor kleinere installaties, De walk-behind sleuvengravers zijn hebben zich in de praktijk bewezen als oplossing voor de kleinere klussen.

Verkrijgbaar zijn verschillende motoren tot 25 pk, graafketting diepte en breedte naar keuze, en altijd met rubber rupsen voor maximale tractie en stabiliteit.

Vermeer sleuvenfrezen bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor professionals in de industrie van ondergrondse nutsvoorzieningen en bestratingen. Enkele van de voordelen zijn:

 1. Efficiëntie: Vermeer sleuvenfrezen zijn ontworpen voor efficiëntie bij het graven van sleuven voor het leggen van kabels, leidingen en andere nutsvoorzieningen. Ze kunnen snel en nauwkeurig sleuven graven, waardoor tijd en arbeid worden bespaard in vergelijking met handmatige graafmethoden.

 2. Nauwkeurigheid: Deze machines bieden nauwkeurigheid bij het graven van sleuven, waardoor de kans op beschadiging van bestaande ondergrondse infrastructuur wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in stedelijke gebieden waar veel kabels en leidingen onder de grond liggen.

 3. Veelzijdigheid: Vermeer sleuvenfrezen zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder het graven van sleuven voor elektriciteitskabels, communicatiekabels, waterleidingen, rioleringen en meer. Ze kunnen ook worden gebruikt in verschillende terreinomstandigheden, van verharde wegen tot zachte grond.

 4. Grondbehoud: In tegenstelling tot traditionele graafmethoden laten Vermeer sleuvenfrezen de omliggende grond grotendeels onaangetast, waardoor verstoring van het omliggende terrein wordt geminimaliseerd. Dit is vooral gunstig in gebieden waar herstel van de grond na graafwerkzaamheden belangrijk is.

 5. Tijd- en Kostenbesparing: Het gebruik van Vermeer sleuvenfrezen kan leiden tot aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen in vergelijking met handmatig graven of gebruik van zwaardere graafmachines. Hierdoor kunnen projecten sneller worden voltooid en kunnen kosten worden verlaagd, wat gunstig is voor zowel aannemers als opdrachtgevers.

 6. Veiligheid: Deze machines zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om de operator te beschermen tijdens het gebruik. Dit omvat onder andere beschermende kappen, noodstopschakelaars en veiligheidssensoren.

Al met al bieden Vermeer sleuvenfrezen een combinatie van efficiëntie, nauwkeurigheid, veelzijdigheid, grondbehoud, tijd- en kostenbesparing, en veiligheid die ze tot een populaire keuze maken voor aannemers en professionals die sleuven graven voor ondergrondse nutsvoorzieningen en bestratingen.