VERMEER

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
VERMEER SC30TX STOBBENFREES

VERMEER SC30TX STOBBENFREES

Prijs op aanvraag

Kies voor de Robuuste en krachtige machines van Vermeer

Ben jij op zoek naar een goed advies voor de juiste Hakselaar, Stronkenfrees of Sleuvenfrees? dan ben je Bij Kerstens Voeten op het juiste adres.
Vermeer focust zich op de proffesionele markt en focust zich op machines voor Hoveniers, Gemeentes en groot Groenvoorziening. Deze machines zijn eenvoudig bedienbaar, robuust, Hufterproef en krachtig. Zij hebben een groot assortiment. Bij Kerstens Voeten vindt je Vermeer hakselaars, Stronkenfrezen en Sleuvenfrezen.

 

Koop of huur nu een Vermeer Hakselaar bij Kerstens Voeten

De robuuste hakselaars van Vermeer zijn gemaakt om te presteren. Daarbij zorgen de gepatenteerde SmartFeed en EcoIdle systemen ervoor dat elke liter brandstof optimaal gebruikt wordt. Tevens zijn deze machines leverbaar met Stage V dieselmotoren.

Verkrijgbaar in diesel en benzine uitvoeringen, met of zonder draaitafel, en standaard 3 jaar garantie op geselecteerde modellen!

Verkrijgbaar als enkelasser, of als dubbelasser met draaitafel.

Het is bij Kerstens Voeten tevens mogelijk om verkeersvoorzieningen op te bouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vermeer Hakselaars bc200 BC230 en BC1000XL

Koop of huur nu een Vermeer Stobbenfrees bij Kerstens Voeten

Wie Stronkenfrees zegt, zegt Vermeer. Vermeer is immers de uitvinder van de stronkenfrees, in de jaren 50. Degelijk en sterk, van 25 tot 68 pk, met banden of rupsen, een Vermeer strobbenfrees is altijd de beste keus!

Koop of huur nu een Vermeer Sleuvenfrees bij Kerstens Voeten

 Ideaal voor kleinere installaties, De walk-behind sleuvengravers zijn hebben zich in de praktijk bewezen als oplossing voor de kleinere klussen.

Verkrijgbaar zijn verschillende motoren tot 25 pk, graafketting diepte en breedte naar keuze, en altijd met rubber rupsen voor maximale tractie en stabiliteit.