Pöttinger

0 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken

Koop nu een Pottinger Hooibouwmachine en Pottinger Akkerbouwmachine bij Kerstens Voeten

Pöttinger is net zoals Kerstens Voeten en echt familiebedrijf. Kwaliteit staat dan ook in een hoog vaandel. Binnen de landbouwsector is er momenteel veel gaande en als de huidige trend zich voortzet, zullen steeds minder agrarische ondernemers meer en grotere oppervlakten moeten bebouwen. Dit kan alleen worden bereikt met autonoom werkende landbouwmachines die rekening houden met de klimaatverandering en door middel van elektrificatie en zachte werkmethoden zo weinig mogelijk water uit de bodem halen. In de geest van PÖTTINGER is het werk aan de toekomst van het bedrijf al begonnen. Met 150 jaar technische en ondernemerservaring is PÖTTINGER goed voorbereid op de vele grote taken van de toekomst. "Eer het verleden – wees de toekomst" is ook het motto van de vijfde generatie. Deze laatste kijkt met dankbaarheid terug op het verleden en staat in de startblokken voor een succesvolle toekomst.

Pöttinger is al meer dan 150 jaar een betrouwbare speler in de agrarische sector

Pottinger bouwt en ontwerpt alle machines zelf. Dit zorgt ervoor dat zij de kwaliteit goed kunnen waarborgen. Ook slijt en vervangingsdelen verzorgen zij in eigen beheer waardoor voor zelfs veel oudere machines de onderdelen nog gewoon kunnen worden geproduceerd indien nodig.

Pöttinger heeft een groot assortiment machines in Hooibouw en Akkerbouw beschikbaar.

 

Binnen de Hooibouw kunnen wij bieden:

 • Maaiers

Een behoedzaam maaiproces is de basis voor een hoge voerkwaliteit. Voor veeleisende landbouwers zijn optimale bodemaanpassing, geringe brokkelverliezen en werkprecisie zonder tijdrovende bediening belangrijke eisen. De maaiers van PÖTTINGER garanderen een uitstekende snijkwaliteit, lichte trekweerstand en stabiliteit.

NOVACAT ALPHA MOTION FrontmaaiersEUROCAT trommelmaaiers achter

 • Schudders

Modern, op kwaliteit georiënteerd – zo denkt de hedendaagse agrarische ondernemer. Het is niet voldoende om alleen maar machines te produceren, men moet ook de wensen en eisen uit de praktijk kennen. Dat is een grote uitdaging voor de producent die een creatieve en experimentele denkwijze vereist. Denken in de geest van de gebruiker!

HIT Schudders voor 3-punt aanbouw

 • Zwad Harken

De licht te trekken PÖTTINGER zwadharken met een perfecte bodemaanpassing en extreme wendbaarheid voldoen aan de hoge eisen uit de praktijk. Harken met de minste brokkelverliezen en minimale vervuiling zorgt voor energierijk voer en economisch grondvoergebruik.

TOP C Twee element zwadharken met Middenafleg

 • Opraapwagens

Een lichte trekweerstand, slagvaardigheid en veelzijdigheid kenmerken ons PÖTTINGER opraapwagenaanbod. Wij bieden een omvangrijk programma van compacte opraapwagens tot grote silagewagens - boer of loonwerker.

BOSS Opraapwagens met kammen

 • ronde balenpersen

Met onze IMPRESS-ronde-balenpers verhogen we de kwaliteit van leven – die van de boeren door een veilige en handige bediening en die van de dieren door de beste voederkwaliteit. Of het nu in natte of droge omstandigheden is, of in stro-, hooi- of kuilvoertoepassing – de IMPRESS is een machine voor alle gebruiksomstandigheden.

IMPRESS FC Pers-wikkelcombinatie met vaste perskamer

 

 

voor de akkerbouw kunnen wij bieden:

 • ploegen

De robuuste en doordachte constructie van de PÖTTINGER ploegen zorgt voor een optimale krachtverdeling en stabiliteit van het frame. Het unieke PÖTTINGER instelcentrum maakt een eenvoudige en optimale aanpassing aan alle bodemsoorten en omstandigheden mogelijk.

SERVO 45 M zware aanbouwwentelploeg met versterkte wentelas

 • cultivatoren

De PÖTTINGER SYNKRO cultivatoren werden voor het onderwerken van stoppelvelden ontwikkeld. Bij de ontwikkeling werd in het bijzonder op het licht trekken van de machine en een laag benodigd vermogen gelet.

SYNKRO 3-balken aanbouw cultivator

 • schijveneggen

De TERRADISC schijveneggen werden voor de algemenezaaibedbereiding ontwikkeld. De compacte bouw evenals de agressieve stand van de schijven zorgen voor een perfecte intrek en een goede menging van de oogstresten.

TERRADISC K Opklapbare schijveneg

 • rotorkopeggen

Goede verkruimeling en menging zijn de voordelen van de PÖTTINGER rotorkopeggen. Samen met een PÖTTINGER zaaimachine ontstaat een krachtige en economische combinatie voor perfect zaaien.

LION Rotorkopeggen in middelzware uitvoering

 • kortcombinaties

Onze nieuw ontwikkelde korte FOX 300 en FOX 300 D combinaties maken een lichttrekkende en brandstofbesparende zaaibedvoorbereiding mogelijk. In combinatie met een PÖTTINGER zaaimachine wordt het stel een voordelige combinatie.

FOX Kortcombinatie met cultivatortanden

 • zaaimachines ( Mechanische en Pneumatische zaaitechniek)

PÖTTINGER zaaimachines overtuigen door maximale functionaliteit, betrouwbaarheid en capaciteit. Unieke doseersystemen, gelijkmatige verdeling en comfortabele bediening behoren tot de kenmerken.VITASEM M mechanische opbouw-zaaimachine

 • machines voor onkruidbestrijding / Schoffelmachines

FLEXCARE V opklapbare schoffeltechniek

Voor het juiste advies kunt u terecht bij Kerstens Voeten, al meer dan 65 jaar uw vertrouwde partner in de landbouwsector!