Pöttinger

0 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken

Koop nu een Pottinger Hooibouwmachine en Pottinger Akkerbouwmachine bij Kerstens Voeten

Pöttinger is net zoals Kerstens Voeten en echt familiebedrijf. Kwaliteit staat dan ook in een hoog vaandel. Binnen de landbouwsector is er momenteel veel gaande en als de huidige trend zich voortzet, zullen steeds minder agrarische ondernemers meer en grotere oppervlakten moeten bebouwen. Dit kan alleen worden bereikt met autonoom werkende landbouwmachines die rekening houden met de klimaatverandering en door middel van elektrificatie en zachte werkmethoden zo weinig mogelijk water uit de bodem halen. In de geest van PÖTTINGER is het werk aan de toekomst van het bedrijf al begonnen. Met 150 jaar technische en ondernemerservaring is PÖTTINGER goed voorbereid op de vele grote taken van de toekomst. "Eer het verleden – wees de toekomst" is ook het motto van de vijfde generatie. Deze laatste kijkt met dankbaarheid terug op het verleden en staat in de startblokken voor een succesvolle toekomst.

Pöttinger is al meer dan 150 jaar een betrouwbare speler in de agrarische sector

Pottinger bouwt en ontwerpt alle machines zelf. Dit zorgt ervoor dat zij de kwaliteit goed kunnen waarborgen. Ook slijt en vervangingsdelen verzorgen zij in eigen beheer waardoor voor zelfs veel oudere machines de onderdelen nog gewoon kunnen worden geproduceerd indien nodig.

Pöttinger heeft een groot assortiment machines in Hooibouw en Akkerbouw beschikbaar.

De voordelen van Pottinger Hooibouwmachines bij Kerstens Voeten

Pottinger hooibouwmachines bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor boeren en loonwerkers die op zoek zijn naar efficiënte en betrouwbare apparatuur voor hooibouw. Enkele van de voordelen van Pottinger hooibouwmachines zijn:

 1. Hoge Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Pottinger staat bekend om zijn hoogwaardige machines die gebouwd zijn om lang mee te gaan. De hooibouwmachines van Pottinger zijn ontworpen met robuuste componenten en materialen van topkwaliteit, wat resulteert in betrouwbare prestaties, zelfs onder zware gebruiksomstandigheden.

 2. Efficiëntie in Hooibouw: Pottinger hooibouwmachines zijn ontworpen om de efficiëntie van het hooibouwproces te verbeteren. Ze bieden snelle en nauwkeurige prestaties, waardoor boeren en loonwerkers tijd en arbeid besparen bij het hooien, schudden, zwaden en harken van gewassen zoals gras en hooi.

 3. Veelzijdigheid: Pottinger biedt een breed scala aan hooibouwmachines die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en bedrijfsgroottes. Of het nu gaat om kleine boerderijen of grote landbouwbedrijven, Pottinger heeft hooibouwmachines die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en omstandigheden van elke gebruiker.

 4. Innovatieve Technologieën: Pottinger integreert vaak innovatieve technologieën in zijn hooibouwmachines om de prestaties en functionaliteit te verbeteren. Dit omvat functies zoals automatische aanpassing van de werkbreedte, geavanceerde tandsystemen voor beter harken en zwaden, en geautomatiseerde bedieningsopties voor meer gebruiksgemak.

 5. Gebruiksvriendelijkheid: Pottinger streeft naar gebruiksvriendelijkheid in al zijn machines. De hooibouwmachines zijn ontworpen met eenvoudige bedieningselementen en intuïtieve functies, zodat gebruikers ze gemakkelijk kunnen bedienen zonder uitgebreide training of ervaring.

 6. Ondersteuning en Service: Pottinger biedt uitstekende klantenondersteuning en service aan zijn gebruikers. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare after-sales service, inclusief technische ondersteuning, onderhoudsdiensten en beschikbaarheid van reserveonderdelen, waardoor klanten gemoedsrust hebben en weten dat ze goed worden ondersteund.

Al deze voordelen maken Pottinger hooibouwmachines een populaire keuze voor boeren en loonwerkers die streven naar efficiënte, betrouwbare en hoogwaardige hooibouwapparatuur.

 

Binnen de Hooibouw kunnen wij bieden:

 • Maaiers

Een behoedzaam maaiproces is de basis voor een hoge voerkwaliteit. Voor veeleisende landbouwers zijn optimale bodemaanpassing, geringe brokkelverliezen en werkprecisie zonder tijdrovende bediening belangrijke eisen. De maaiers van PÖTTINGER garanderen een uitstekende snijkwaliteit, lichte trekweerstand en stabiliteit.

NOVACAT ALPHA MOTION FrontmaaiersEUROCAT trommelmaaiers achter

 • Schudders

Modern, op kwaliteit georiënteerd – zo denkt de hedendaagse agrarische ondernemer. Het is niet voldoende om alleen maar machines te produceren, men moet ook de wensen en eisen uit de praktijk kennen. Dat is een grote uitdaging voor de producent die een creatieve en experimentele denkwijze vereist. Denken in de geest van de gebruiker!

HIT Schudders voor 3-punt aanbouw

 • Zwad Harken

De licht te trekken PÖTTINGER zwadharken met een perfecte bodemaanpassing en extreme wendbaarheid voldoen aan de hoge eisen uit de praktijk. Harken met de minste brokkelverliezen en minimale vervuiling zorgt voor energierijk voer en economisch grondvoergebruik.

TOP C Twee element zwadharken met Middenafleg

 • Opraapwagens

Een lichte trekweerstand, slagvaardigheid en veelzijdigheid kenmerken ons PÖTTINGER opraapwagenaanbod. Wij bieden een omvangrijk programma van compacte opraapwagens tot grote silagewagens - boer of loonwerker.

BOSS Opraapwagens met kammen

 • ronde balenpersen

Met onze IMPRESS-ronde-balenpers verhogen we de kwaliteit van leven – die van de boeren door een veilige en handige bediening en die van de dieren door de beste voederkwaliteit. Of het nu in natte of droge omstandigheden is, of in stro-, hooi- of kuilvoertoepassing – de IMPRESS is een machine voor alle gebruiksomstandigheden.

IMPRESS FC Pers-wikkelcombinatie met vaste perskamer

 

De voordelen van Pottinger Akkerbouw machines bij Kerstens Voeten:

Pottinger akkerbouwmachines bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor agrariërs die op zoek zijn naar hoogwaardige apparatuur voor de akkerbouw. Enkele van de belangrijkste voordelen van Pottinger akkerbouwmachines zijn:

 1. Hoge Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Pottinger staat bekend om zijn hoogwaardige machines die zijn ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren. De akkerbouwmachines van Pottinger worden gebouwd met robuuste materialen en geavanceerde technologieën, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik in verschillende akkerbouwomstandigheden.

 2. Efficiëntie in Bodembewerking: Pottinger akkerbouwmachines zijn ontworpen om efficiënte en effectieve bodembewerking te bieden, waaronder ploegen, zaaien, cultivatie en grondbewerking. Ze bieden nauwkeurige en consistente resultaten, waardoor boeren hun bodemkwaliteit kunnen verbeteren en optimale opbrengsten kunnen behalen.

 3. Veelzijdigheid: Pottinger biedt een breed scala aan akkerbouwmachines die geschikt zijn voor verschillende gewassen, bodemtypes en akkerbouwpraktijken. Of het nu gaat om traditionele ploegen, zaaimachines, cultivatoren of spitmachines, Pottinger heeft machines die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke agrariër.

 4. Innovatieve Technologieën: Pottinger integreert vaak innovatieve technologieën in zijn akkerbouwmachines om de prestaties en efficiëntie te verbeteren. Dit omvat functies zoals precisiezaaien, automatische diepteregeling en GPS-gestuurde systemen voor nauwkeurige bodembewerking, waardoor boeren hun productiviteit kunnen maximaliseren en kosten kunnen verlagen.

 5. Gebruiksgemak: Pottinger streeft naar gebruiksvriendelijkheid in al zijn machines. De akkerbouwmachines zijn ontworpen met eenvoudige bedieningselementen, intuïtieve functies en gemakkelijke aanpassingsmogelijkheden, zodat boeren ze gemakkelijk kunnen bedienen en aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

 6. Ondersteuning en Service: Pottinger biedt uitstekende klantenondersteuning en service aan zijn gebruikers. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare after-sales service, inclusief technische ondersteuning, onderhoudsdiensten en beschikbaarheid van reserveonderdelen, waardoor agrariërs gemoedsrust hebben en weten dat ze goed worden ondersteund.

Al met al maken deze voordelen Pottinger akkerbouwmachines een populaire keuze voor agrariërs die streven naar efficiënte, betrouwbare en hoogwaardige apparatuur voor hun akkerbouwactiviteiten.

 

Aan Akkerbouwmachines van Pottinger kan Kerstens Voeten leveren:

 • ploegen

De robuuste en doordachte constructie van de PÖTTINGER ploegen zorgt voor een optimale krachtverdeling en stabiliteit van het frame. Het unieke PÖTTINGER instelcentrum maakt een eenvoudige en optimale aanpassing aan alle bodemsoorten en omstandigheden mogelijk.

SERVO 45 M zware aanbouwwentelploeg met versterkte wentelas

 • cultivatoren

De PÖTTINGER SYNKRO cultivatoren werden voor het onderwerken van stoppelvelden ontwikkeld. Bij de ontwikkeling werd in het bijzonder op het licht trekken van de machine en een laag benodigd vermogen gelet.

SYNKRO 3-balken aanbouw cultivator

 • schijveneggen

De TERRADISC schijveneggen werden voor de algemenezaaibedbereiding ontwikkeld. De compacte bouw evenals de agressieve stand van de schijven zorgen voor een perfecte intrek en een goede menging van de oogstresten.

TERRADISC K Opklapbare schijveneg

 • rotorkopeggen

Goede verkruimeling en menging zijn de voordelen van de PÖTTINGER rotorkopeggen. Samen met een PÖTTINGER zaaimachine ontstaat een krachtige en economische combinatie voor perfect zaaien.

LION Rotorkopeggen in middelzware uitvoering

 • kortcombinaties

Onze nieuw ontwikkelde korte FOX 300 en FOX 300 D combinaties maken een lichttrekkende en brandstofbesparende zaaibedvoorbereiding mogelijk. In combinatie met een PÖTTINGER zaaimachine wordt het stel een voordelige combinatie.

FOX Kortcombinatie met cultivatortanden

 • zaaimachines ( Mechanische en Pneumatische zaaitechniek)

PÖTTINGER zaaimachines overtuigen door maximale functionaliteit, betrouwbaarheid en capaciteit. Unieke doseersystemen, gelijkmatige verdeling en comfortabele bediening behoren tot de kenmerken.VITASEM M mechanische opbouw-zaaimachine

 • machines voor onkruidbestrijding / Schoffelmachines

FLEXCARE V opklapbare schoffeltechniek

Voor het juiste advies kunt u terecht bij Kerstens Voeten, al meer dan 65 jaar uw vertrouwde partner in de landbouwsector!