Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Peruzzo

2 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Peruzzo KOALA 1200H KLEPELMAAIER

Peruzzo KOALA 1200H KLEPELMAAIER

Prijs op aanvraag
Peruzzo FROG 1120 KLEPELMAAIER

Peruzzo FROG 1120 KLEPELMAAIER

Prijs op aanvraag

Koop nu een Peruzzo Klepelmaaier bij Kerstens Voeten

Peruzzo is een hoog kwalitatief merkt gemaakt voor proffesioneel gebruik.

met meer dan 60 jaar ervaring maakt Peruzzo een expert in zijn vakgebied. Om te kunnen inspelen op de noden van vandaag, zijn ze continue bezig met het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe technologieën en toepassingen. 

Het gamma van Peruzzo is ontzettend breed. Alleen al in het gamma van klepelmaaiers beschikken ze over meer dan 25 modellen (met verschillende werkbreedtes). Daarnaast zijn ook krachtige houthakselaars en machines voor bladvangen verkrijgbaar.

binnen de klepelmaaiers heeft Peruzzo verschillende varianten zoals Radiografische maaiers, klepelmaaiers met opvang, klepelmaaiers zonder opvang, hydraulisch aangedreven klepelmaaiers en bermklepelmaaiers.

De voordelen van Peruzzo klepelmaaiers

eruzzo klepelmaaiers zijn populair vanwege hun uitstekende prestaties en verschillende voordelen die ze bieden voor gebruikers in de landbouw-, landschapsarchitectuur- en gemeentelijke sectoren. Enkele van de voordelen van Peruzzo klepelmaaiers zijn:

  1. Veelzijdigheid: Peruzzo klepelmaaiers zijn uiterst veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende maaiwerkzaamheden, zoals het maaien van gras, struiken, onkruid, lichte begroeiing en zelfs kleine bomen. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen, variërend van het onderhoud van weilanden en boomgaarden tot het beheren van wegbermen en parken.

  2. Grondige Maairesultaten: Dankzij het klepelsysteem kunnen Peruzzo klepelmaaiers moeiteloos door dicht gras en vegetatie snijden, waardoor een gelijkmatig maairesultaat wordt gegarandeerd, zelfs op ruw terrein. Ze kunnen ook over oneffen terrein manoeuvreren en moeilijk bereikbare gebieden maaien met een consistente kwaliteit van het maaiwerk.

  3. Robuuste Constructie: Peruzzo klepelmaaiers worden gebouwd met een robuuste constructie en hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen langdurig gebruik en zware omstandigheden. Dit maakt ze duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik in veeleisende omgevingen.

  4. Aanpasbaarheid: Veel Peruzzo klepelmaaiers worden geleverd met aanpasbare functies, zoals verstelbare maaihoogtes, maaihoek en maaisnelheden, waardoor gebruikers de machine kunnen afstemmen op hun specifieke maaibehoeften en terreinomstandigheden.

  5. Efficiëntie: Peruzzo klepelmaaiers zijn ontworpen met efficiëntie in gedachten, waardoor gebruikers snel grote gebieden kunnen maaien met minimale inspanning. Ze kunnen grote hoeveelheden vegetatie in korte tijd verwerken, wat resulteert in een snellere voltooiing van maaiwerkzaamheden en lagere operationele kosten.

  6. Onderhoudsgemak: Peruzzo klepelmaaiers zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden en te repareren. Ze zijn ontworpen met toegankelijke onderdelen en onderhoudspunten, waardoor routine-onderhoud snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd, wat de downtime minimaliseert en de productiviteit maximaliseert.

Al met al bieden Peruzzo klepelmaaiers een combinatie van veelzijdigheid, duurzaamheid, efficiëntie en onderhoudsgemak die ze tot een populaire keuze maken voor professionals en particuliere gebruikers die op zoek zijn naar hoogwaardige maaioplossingen.

Kerstens Voeten heeft diverse klepelmaaiers vanuit voorraad leverbaar.

daarnaast heeft Peruzzo ook nog een mooi gamma met palenmaaiers, bladopvang machines en hakselaars

Voor een goed advies welke machine het beste bij u past, kunt u contact met ons opnemen.