Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Lumag

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Lumag HOUT ZAAGKLOOFMACHINE SSA 300

Lumag HOUT ZAAGKLOOFMACHINE SSA 300

Prijs op aanvraag

Lumag: Betaalbare machines voor Consument en Semi-proffesioneel gebruik

Professionele gebruikers en Particuliere gebruikers gebruiken veel machines maar niet alle machines worden intensief, continue of dagelijks gebruikt. Deze machines worden veelal gehuurd of uiteindelijk gekocht waarbij de investering niet eenvoudig wordt terug verdiend. Lumag heeft een lijn machines die dit segment perfect kan invullen met betaalbare machines met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Lumag is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van een breed scala aan machines en gereedschappen voor verschillende toepassingen. Enkele van de soorten machines die Lumag aanbiedt zijn onder meer:

  1. Trilplaten: Lumag produceert een verscheidenheid aan trilplaten, inclusief voorwaarts lopende trilplaten en omkeerbare trilplaten, die worden gebruikt voor het verdichten van verschillende oppervlakken zoals bodems, grind en asfalt.

  2. Grondboormachines: Lumag biedt diverse grondboormachines aan voor het boren van gaten in de grond, ideaal voor bijvoorbeeld het plaatsen van hekken, palen, bomen of voor tuinbouwdoeleinden.

  3. Tegelzaagmachines: Voor de bouwsector en tegelzetters levert Lumag tegelzaagmachines die worden gebruikt voor het nauwkeurig snijden van tegels en natuursteen.

  4. Houtkloofmachines: Lumag produceert houtkloofmachines voor het efficiënt kloven van houtblokken, wat vooral handig is voor houtverwerking en het voorbereiden van brandhout.

  5. Tractoren en Grasmaaiers: Lumag biedt ook een assortiment tractoren en grasmaaiers aan, inclusief zitmaaiers en loopmaaiers, voor het onderhoud van gazons en grotere grasvelden.

  6. Betonzagen: Voor bouw- en renovatiewerkzaamheden biedt Lumag betonzagen aan voor het nauwkeurig snijden van beton, steen en andere harde materialen.

  7. Veegmachines: Lumag produceert veegmachines voor het reinigen van trottoirs, opritten, paden en andere verharde oppervlakken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel particulier als commercieel gebruik.

Dit is slechts een greep uit het assortiment van Lumag. Het bedrijf biedt nog veel meer machines en gereedschappen aan, elk ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften in verschillende industrieën en toepassingsgebieden.

Bij Kerstens Voeten zijn vele Lumag machines vanuit voorraad leverbaar.