Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Airpress

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Airpress SCHROEFCOMPRESSOR COMBI DRY APS 7.5

Airpress SCHROEFCOMPRESSOR COMBI DRY APS 7.5

Prijs op aanvraag

Ook voor Airpress compressoren ben je bij Kerstens Voeten op het Juiste adres

De eerste compressor van Airpress kwam al in 1956 op de markt. In dat jaar ontwikkelden Doeke de Vries en zijn vader Harmen de Vries hun eerste zuigercompressor. Deze zuigercompressor was zo'n groot succes dat de familie de Vries begon met de eerste K-Serie luchtcompressoren onder de naam Airpress.

Ondertussen worden de Airpress compressoren verkocht door heel Europa. Via een uitgebreid netwerk van dealers kunt u in geheel Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije en zelfs Griekenland Airpress compressoren kopen.

 

Airpress missie:

Het maakt niet uit waar je bent, in de werkplaats, fabriek, op de bouwplaats of thuis, airpress voldoet aan de hoogste eisen, levert de beste kwaliteit, werkt comfortabel, is duurzaam en veilig zonder compromis.

 

Compressoren

De Airpress compressoren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een sterke prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen verschillende schroefcompressoren, maar ook mini compressoren, stille compressoren, mobiele compressoren, olievrije compressoren en staande compressoren leveren. Daarnaast hebben wij ook diverse compressoren uit voorraad leverbaar. zowel gebruikte compressoren  als nieuwe compressoren.

Naast ons assortiment Compressoren zijn uiteraard ook alle accessoires en toebehoren bij ons leverbaar. denk hierbij aan blaaspistolen, bandenpompen, verfspuiten, luchtslangen, luchtslang haspels, snelaansluitingen, veiligheidskoppelingen en draadfittingen

 

Airpress werkplaatsuitrusting

Naast compressoren heeft Airpress nog een aanvullend assortiment welke perfect aansluit op de werkplaatsuitrusting

denk hierbij aan gereedschapswagens, verschillende luchtgereedschappen, artikelen voor uw werkplaatsinrichting, maar ook tackers en elektrisch gereedschap. Dit gereedschap wordt continu doorontwikkeld en sluit naadloos aan bij de Airpress compressor installatie.