Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Addax

1 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
Addax MT15N

Addax MT15N

Prijs op aanvraag

Ontdek Addax: duurzame en wendbare bedrijfsvoertuigen

Addax is een toonaangevend bedrijf op het gebied van elektrische voertuigen. Deze elektrische voertuigen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en energiezuinig. De voertuigen zijn voor verschillende sectoren inzetbaar, zo ook voor park- en tuinbeheer. Met een voertuig van Addax kun je bijvoorbeeld makkelijk tuinafval transporteren.

Bestel een Addax voertuig online bij Kerstens Voeten

In ons assortiment vind je diverse voertuigen van Addax. Deze voertuigen zijn 100% elektrisch en rijden gemiddeld 80 tot 120 kilometer per dag. Daarnaast zijn Addax voertuigen geruisloos, compact en wendbaar. De meeste voertuigen hebben een ongeziene laadcapaciteit tot 1000 kg of 5,5m³.

De Addax machines maken groene mobiliteit mogelijk en zorgen voor een aanzienlijke besparing op brandstof. Met een Addax machine ben je verzekerd van een emissievrije mobiliteit. 

Tuin- en parkmachines opladen

De voertuigen van Addax kunnen ‘s avonds opgeladen worden voor een voordeliger nachttarief zodat ze de volgende dag weer gebruikt kunnen worden. Het handige is dat een gewoon stopcontact voldoende is om een Addax voertuig op te laden. Je hebt dus geen speciale laadinfrastructuur nodig.

De Addax voertuigen kun je verkrijgen in de volgende uitvoeringen:

  • Voertuig met open laadbak
  • Voertuig met hydraulische kipbak
  • Voertuig met gesloten laadbak
  • Koelwagen

Koop Addax bij Kerstens Voeten

Kies je voor een elektrisch voertuig van Addax, dan kies je voor groene energie. Bij Kerstens Voeten kun je terecht voor al je vragen over Addax en hun voertuigen. Ook voor een advies op maat kun je contact met ons opnemen. 

Bij Kerstens Voeten vind je een breed assortiment aan de beste tuin- en parkmachines en landbouwmachines. Wij verkopen producten van topmerken zoals Topcon, Stiga en Iseki. Kun je niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.