OVER ONS


Al ruim 60 jaar zijn wij een begrip in Roosendaal en omstreken in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van Landbouw- Bos- Tuin- en Park- machines en onderdelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij u kunnen voorzien van een goed en betrouwbaar aankoopadvies.

In het goed uitgeruste magazijn en showroom met shop zijn onderdelen van de vaste merken altijd op voorraad.

Onze locatie biedt gratis parkeergelegenheid en onder het genot van een bakje koffie of thee kunt u ons ruime assortiment machines uit voorraad bekijken.

Met onze service vloot kunnen wij aan u service op locatie verrichten of dit nu gaat om het ophalen van uw machines of het onderhouden en repareren op locatie.

Onze professionele medewerkers ontvangen u graag bij ons in de showroom, Wij zijn ervan overtuigd dat wij altijd de beste oplossing hebben voor uw probleem. Tevens geven wij bij elke machine de juiste instructies met betrekking tot uw veiligheid, werktechniek en onderhoud.

Onze missie is om u zo veel mogelijk te ontzorgen over uw machines voor uw werkzaamheden in landbouw, tuin en park. De machines en onze service moeten aansluiten bij de wens van onze klant met de nadruk op productiviteit, kwaliteit en gebruiksgemak.

De focus ligt op een compleet assortiment met kwalitatief hoogwaardige machines en nevenproducten, probleemoplossende ontwikkelingen & innovaties en specifieke klantgerichte service en contracten

Landbouwmachines:

Met een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte tractoren en landbouwmachines van hoogkwalitatieve merken zoals Deutz-Fahr, Dubex, Agrimaster, AG Leader, Pottinger etc.

Service staat bij ons in een hoog vaandel. Kerstens voeten is een vertrouwde naam in de agrarische sector. Onze werkplaats zorgt voor een goed geoliede machine. Onze monteurs staan voor uw klaar zowel in de werkplaats als bij u thuis. Met onze volledig ingerichte service bussen kunnen wij een groot deel van de problemen bij u thuis verhelpen. Wanneer dit niet mogelijk is, kunnen wij met onze vrachtwagen zorgen dat uw machine in onze werkplaats beland voor een snelle en kwalitatieve reparatie en/of onderhoudsbeurt.

Bosbouw, Parkmachines en Tuinmachines:

Zo vindt u bij ons tuinmachines en tuingereedschap voor zowel professioneel als particulier gebruik van grote merken als Husqvarna, Iseki, Stiga, Meclean, Eliet, McCulloch, Gardena, etc.

Wij zijn al meer dan 15 jaar de officiele Husqvarna specialist van West-Brabant. Door ons uitgebreide assortiment tuinmateriaal, grasmaaiers, robotmaaiers bosbouw, outdoor, tuingereedschap, werkkleding, werkschoenen & klimmaterialen zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers.

Wij zijn expert in de aanleg, onderhoud en reparatie van robotmaaiers. Zelfs bij zeer ingewikkelde en complexe grasvelden in tuinen is het mogelijk om uw u volledig te ontzorgen bij het maaien van uw gras.

Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

Periodieke Veiligheidskeuring

Veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel. U kunt uw volledige machinepark officieel laten keuren door Kerstens Voeten op locatie of in onze werkplaats. VA-Keur is de landelijke periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Het grote voordeel als u uw machines laat keuren door Kerstens Voeten:

  • Een keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf. De koffie staat klaar!