Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Iseki KCR700 grondfrees

Direct leverbaar

€2.799,99 Incl. BTW
€2.314,04 Excl. BTW
€2.314,04 Excl. BTW
€2.799,99 Incl. BTW

Omschrijving

Betreed de wereld van moeiteloos tuinieren met de Iseki KCR 700 HX tweewielige Grondfrees, nu beschikbaar bij Kerstens Voeten!

Ben je op zoek naar een krachtige freesmachine die je tuinwerkzaamheden naar een hoger niveau tilt? Dan is de Iseki KCR 700 HX jouw ideale metgezel. Met zijn indrukwekkende prestaties en innovatieve functies zet deze machine de standaard voor een perfect geprepareerde bodem.

De Iseki KCR 700 HX is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten. Dankzij de ergonomische duwboom, die eenvoudig instelbaar is, geniet je van een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en een comfortabele werkhouding. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze machine maakt elke klus een fluitje van een cent.

Wat deze grondfrees echt onderscheidt, is zijn unieke freesmechanisme. Met 4 freessterren, waarvan 2 in tegengestelde richting draaien, levert de Iseki KCR 700 HX een uitzonderlijk gelijkmatig freesresultaat. Of je nu kleine moestuinen bewerkt of grote percelen voorbereidt, met deze machine bereik je altijd een professioneel resultaat.

Maar laten we het hebben over prestaties. Met een krachtige 4-takt Kawasaki OHV-motor van 4,7 kW achter de hand, is deze machine klaar voor elke uitdaging. De 3 versnellingen vooruit en 1 achteruit, samen met de differentieelblokkering, geven je optimale controle en manoeuvreerbaarheid, ongeacht de omstandigheden.

En laten we de betrouwbaarheid niet vergeten. De Iseki KCR 700 HX is gebouwd om lang mee te gaan, met een robuuste overbrenging door middel van een ketting die zorgt voor een ongeëvenaarde bedrijfszekerheid. Met zijn dodemanshendel en in hoogte verstelbare stuurboom biedt deze machine niet alleen prestaties, maar ook gemoedsrust tijdens elke taak.

Ben jij klaar om je tuinwerk naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de Iseki KCR 700 HX bij Kerstens Voeten en ervaar zelf het verschil dat deze krachtige grondfrees kan maken voor jouw tuin!

 

Specificaties:

  • Motorfrees KCR700HX – Professionele uitvoering
  • Werkbreedte 55 cm.
  • 4-takt Kawasaki OHV motor – 4,7 kW.
  • 3 versnellingen vooruit ( 0,9 km/u, 1,5 km/u en 4,6 km/u)  en 1 achteruit (1,1 km/u).
  • Differentieel blokkering
  • Eindoverbrenging via Ketting
  • Dodemanshendel
  • In hoogte verstelbare stuurboom
  • 4 freessterren, waarvan er  in tegengestelde richting draaien.

Eigenschappen

Artikelnummer: KCR700HX
Netto Vermogen (kW): 4,7
Werkbreedte (cm): 55
Bandenmaat: 4.00-7
Transportwiel: n.v.t.
Brandstof: Benzine