Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

Husqvarna Automower 440

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ontdek de kracht van de Husqvarna Automower® 440, een robuuste en zeer betrouwbare robotmaaier die nu verkrijgbaar is bij Kerstens Voeten. Speciaal ontworpen voor tuinen en gazons tot 4000m2, biedt deze geavanceerde machine stille en automatische navigatie door zelfs de meest complexe gebieden, nauwe doorgangen, moeilijk terrein en hellingen tot 45%.

Dankzij de weertimer past de Husqvarna Automower® 440 het maaien aan op basis van de groeisnelheid van uw gazon, waardoor uw gras altijd op de ideale lengte wordt gehouden. Bovendien pakt hij probleemloos maaien op plekken met hoger gras aan, waardoor uw hele gazon consistent wordt onderhouden.

Met twee begeleidingsdraden en vier verschillende methoden om zijn weg terug te vinden naar het laadstation, kunt u erop vertrouwen dat de Husqvarna Automower® 440 zijn werk efficiënt en betrouwbaar uitvoert, met minimale interactie van uw kant. Geniet van een groen, perfect gemaaid gazon zonder gedoe.

Profiteer vandaag nog van de voordelen van de Husqvarna Automower® 440 bij Kerstens Voeten. Bestel nu en ervaar de moeiteloze weg naar een prachtig onderhouden gazon.

Eigenschappen

Artikelnummer: 967673312
Capaciteit werkgebied: 4.000 m²
Soort grens: Wire
Maximale Hellingshoek: 15 %
Volgt geleidingskabel: 3
Gewicht: 12,9 kg
Productafmeting, LxBxH: 72 x 56 x 31
Geluidsniveau waargenomen: 60 dB(A)
Type accu: Li-Ion
Laadstroom: 7 A
Gemiddeld energieverbruik per maand bij maximaal gebruik: 20 kWh
Maaihoogte min-max (mm): 20-60 mm
Mesbescherming door Skidplate: Ja
Besturing via Smartphone: Automower® Connect@Home
Smart Home-integratie: Nee
Firmware Update Automatisch: Dealer Service
Object detection: Nee