Let op wij zijn druk met het vullen van onze webshop. Kom langs in onze showroom voor ons volledige assortiment!

KEVO

7 Product(en)
Sorteren op: Meest bekeken
KEVO PLATTE AANHANGWAGEN MET DISSEL

KEVO PLATTE AANHANGWAGEN MET DISSEL

€1.000,00 Excl. BTW €1.210,00 Incl. BTW
KEVO MARSHALL TRAILER MODEL S

KEVO MARSHALL TRAILER MODEL S

€4.000,00 Excl. BTW €4.840,00 Incl. BTW
KEVO TRANSPORTBAK GRONDBAK

KEVO TRANSPORTBAK GRONDBAK

€500,00 Excl. BTW €605,00 Incl. BTW
KEVO PLOEG

KEVO PLOEG

€650,00 Excl. BTW €786,50 Incl. BTW
Gratis Advies gesprek betreft aanleg van Robotmaaier naar keuze

Gratis Advies gesprek betreft aanleg van Robotmaaier naar keuze

Prijs op aanvraag
KEVO Weidesleep

KEVO Weidesleep

Prijs op aanvraag
KEVO GRAAFBAK HANSA MTL4

KEVO GRAAFBAK HANSA MTL4

Prijs op aanvraag

Kerstens Voeten heeft al meer dan 65 jaar ervaring in het ontwikkelen van nieuwe machines.

Welkom bij Kerstens Voeten, uw toonaangevende partner voor innovatieve ontwikkelingen op het gebied van landbouw- en tuinmachines. Gevestigd in het bruisende Roosendaal, zijn wij verheugd om onze nieuwste producten aan te kondigen die uw agrarische en tuinbouwactiviteiten naar een hoger niveau tillen.

Wij hebben al diverse ontwikkelingen gemaakt om oplossingen te bedenken voor onze klanten. Wij zijn een innoverend bedrijf en denken graag met jou mee! heb jij een probleem omtrent de werkzaamheden met het machinepark, meld het ons en wij gaan samen met jou opzoek naar een aanpassing op een bestaande machine of wij ontwikkelen op maat een nieuwe machine. 

Hierbij zullen de machines uiteraard voldoen aan de kwaliteit en veiligheidseisen die benodigd zijn om er snel, goed, eenvoudig en veilig mee te kunnen werken.

Met decennia aan ervaring in de sector, hebben we ons toegelegd op het ontwerpen en produceren van machines die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook vooruit kijken naar de toekomst van de landbouw- en tuinbouwindustrie. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten vertrouwen op Kerstens Voeten voor hun landbouw- en tuinmachines:

  1. Innovatieve Ontwerpen, Bewezen Prestaties: Onze eigen ontwikkelingen worden gekenmerkt door innovatieve ontwerpen die zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en feedback van klanten. Of het nu gaat om landbouwtractoren, maaimachines, of andere tuinmachines, wij streven altijd naar optimale prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

  2. Maatwerk voor Uw Behoeften: Bij Kerstens Voeten begrijpen we dat elk landbouwbedrijf of tuinbouwproject uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen en omstandigheden. Of u nu een kleine boerderij heeft of een uitgestrekt landgoed beheert, wij hebben de juiste machine voor u.

  3. Geavanceerde Technologieën: Onze machines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die de efficiëntie en productiviteit van uw werkzaamheden verbeteren. Van GPS-systemen voor precisielandbouw tot geautomatiseerde maairobots voor perfect onderhouden gazons, wij leveren de tools die u nodig heeft om het beste uit uw landbouw- en tuinbouwactiviteiten te halen.

  4. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Bij Kerstens Voeten streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen. Onze machines zijn gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden, zodat u op ons kunt vertrouwen, seizoen na seizoen.

Waar wacht u nog op? Stap in de toekomst van landbouw- en tuinmachines met Kerstens Voeten uit Roosendaal en ervaar de kracht van innovatie en betrouwbaarheid. Voor uw probleem zoeken wij graag mee naar een oplossing! Bezoek onze showroom vandaag nog en ontdek hoe onze eigen ontwikkelingen uw landbouw- en tuinbouwactiviteiten kunnen transformeren. Uw succes is onze passie, en bij Kerstens Voeten streven we naar niets minder dan het allerbeste.

 

 

Neem snel contact met ons op voor een ontwikkeling op maat.