Husqvarna Automower 105

€999,00 Incl. BTW
€825,62 Excl. BTW
€825,62 Excl. BTW
€999,00 Incl. BTW

Omschrijving

Compacte robotmaaier met 3 wielen voor efficiënt maaien van meer open grasvelden. Geschikt voor kleinere gazons tot 600 m² en kan ook hellingen aan met een helling van 25%. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt persoonlijke instellingen. Polaire witte kleur is beschikbaar als optie. Let op, alle aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt. Houdt er rekening mee dat op sommige producten een levertijd kan gelden.

Compact en lichtgewicht

Klein compact formaat en laag gewicht geeft meer manoeuvreerbaarheid in kleine tuinen en vereenvoudigt handbewegingen tussen verschillende grasvelden. Eenvoudig op te bergen.

Externe startpunten x2

Een uniform maairesultaat door het gazon dankzij de mogelijkheid om het maaien op twee verschillende afgelegen locaties langs de gepatenteerde begeleidingsdraad vanuit het laadstation te starten. Het grotere grasveld, hoe beter en belangrijker met verschillende vertrekpunten.

Secundair gebied

Als uw gazon is opgesplitst in afzonderlijke gebieden, kunt u een bijgebied binnen uw installatie instellen. Om een ​​bijgebied in te stellen, moet u de begrenzingskabel plaatsen om een ​​eiland rond het bijgebied te creëren. Eenmaal geïnstalleerd, moet u de maaier handmatig tussen deze twee gebieden verplaatsen en de maaier zal een geselecteerde tijdsperiode maaien of totdat de accu leeg is.

Automatisch laden

Wanneer de accu van Automower® leeg begint te raken, dan vindt hij zelf de weg terug naar het laadstation.

Lage CO2-uitstoot

Door voor dit product te kiezen, kunt u erop vertrouwen dat het tijdens actief gebruik minder CO2-uitstoot produceert dan een traditioneel benzineproduct. Dit accuaangedreven product stoot geen CO2 uit tijdens het gebruik, terwijl het nog steeds het vermogen en de kwaliteit levert die u van een Husqvarna-product mag verwachten. Het is echter belangrijk om op te merken dat CO2-emissies worden gegenereerd tijdens andere fasen van de levenscyclus van het product, zoals productie, opladen en afvoer aan het einde van de levensduur.

Eigenschappen

Capaciteit werkgebied: 600 m²
Soort grens: Wire
Maximale Hellingshoek: 15 %
Volgt geleidingskabel: 1
Gewicht: 6,9 kg
Productafmeting, LxBxH: 55 x 39 x 25 cm
Geluidsniveau waargenomen: 65 dB(A)
Type accu: Li-Ion
Laadstroom: 1,3 A
Gemiddeld energieverbruik per maand bij maximaal gebruik: 5 kWh
Maaihoogte, min-max: 20 - 50 mm
Mesbescherming door Skidplate: Ja
Besturing via Smartphone: Nee
Smart Home-integratie: Nee
Firmware Update Automatisch: Dealer Service
Object detection: Nee