HUSQVARNA NAJAARSAANBIEDINGEN 2021

Van september t/m december aanbiedingen op vele Husqvarna producten.

Ag Leader ontwikkelt gps-systemen voor landbouwvoertuigen om efficiënt en snel het land te kunnen bewerken. Zo bespaart u tijd en geld, door de precies uitgemeten route die je kan volgen.

Agricult is gericht op het sneller, milieuvriendelijker en goedkoper bewerken van het land. Door het geïnnoveerde druppelsysteem zorgt Agricult voor besparing op uw vloeistofverdeeltechnieken. Door deze innovatie zorgt Agricult er voor dat u meer tijd over heeft, minder kosten kwijt bent en minder middelen nodig heeft.

Agrimaster is een bedrijf voor en door klanten. Door ervaringen van klanten ontwikkelt Agrimaster nieuwe technieken, zodat de klanten praktischer en sneller hun velden kunnen maaien.Agrimaster is gespecialiseerd in grote maaiers en klepelmaaiers, voor grasland, maisstoppels, gemeentelijke bermen en om bossen te maaien.

AP machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling van landbouwmachines. AP machinebouw heeft een breed scala aan producten. Van balenklemmers tot veegmachines en van GPS tot beregeningsapparatuur.

Airpress zorgt voor comfortabel werken, zodat uw werk met een compressor snel, gemakkelijk en veilig verloopt. Airpress is gespecialiseerd in het leveren van compressors, pneumatisch gereedschap en toebehoren.

Airpress zorgt voor comfortabel werken, zodat uw werk met een compressor snel, gemakkelijk en veilig verloopt. Airpress is gespecialiseerd in het leveren van compressors, pneumatisch gereedschap en toebehoren.

AP machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling van landbouwmachines. AP machinebouw heeft een breed scala aan producten. Van balenklemmers tot veegmachines en van GPS tot beregeningsapparatuur.

APV machines worden gebruikt door menig landbouwwerker. APV levert machines voor achter de tractor en heeft verschillende doeleinden. Ze ontwikkelen zoutstrooiers voor in de winter om wegen begaanbaar te houden. Daarnaast is APV een goede partner tijdens het werk op het land. Ze hebben verschillende soorten machines voor het bewerken van het land, zaaien en verspreiden, onkruid weghalen, gewasbescherming en bemesting en voor uw weides.

Bema sweepers is handig voor elk jaargetij. Met een Bema sweeper kunt u uw terrein elk seizoen er tip top uit laten zien. Deze grote bezems voor achter de tractor zijn sterk in kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. Bema heeft niet alleen grote vegers. Zij ontwerpen en produceren tevens sneeuwveegmachines. Met deze machines is uw terrein in no time sneeuwvrij!

Beyne is bekend om de lange levensduur van de veldspuiten. Voor elk soort gewas en elk soort klant hebben zij een passende veldspuit. Beyne voorziet in verschillende gedragen, getrokken en zelfrijdende veldspuiten. Tevens hebben zij een GPS systeem ontwikkeld om zo duurzaam mogelijk te kunnen spuiten.

Bogballe is een wereldspeler op het gebied van kunstmeststrooiers en zout- en zandstrooiers. Met optimale functionaliteit en een gebruiksvriendelijk design wordt elke dag gewerkt aan de beste technieken om zo makkelijk mogelijk te strooien. Naast de strooiers heeft Bogballe ook een systeem ontworpen, zodat er geen mest, zand of zout verloren gaat. Met de Calibrator Icon kan heel nauwkeurig dezelfde hoeveelheid worden gestrooid.

Deutz Fahr is een merk dat enorm investeert in technologie. Het heeft als doelstelling de landbouwer altijd te voorzien van ultramoderne maar betrouwbare landbouwvoertuigen, waarmee zijn werkt verlicht wordt en de productiviteit geoptimaliseerd. Het bedrijf vervult deze missie met de grootste vastberadenheid en vol trots. Bij een DEUTZ-FAHR-tractor wordt niets aan het toeval overgelaten.

Dubex is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van functionele en besparende spuitmachines. De Dubex spuitmachines zijn inzetbaar voor verschillende soorten vloeistoffen. Van gedragen en getrokken veldspuiten, welke voortgetrokken dienen te worden door een tractor, tot zelfrijdende veldspuiten, met een cabine voor de veldspuit. Ook heeft Dubex verschillende soorten fronttanks welke gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld het poten van aardappelen.

Duport heeft een eigen mestverwerkingslijn. Met de eigen lijn bodembemesters, vloeibare besting en pomptankwagens komt Duport de klant nog beter tegemoet. Daarnaast kan de klant alle mogelijkheden zelf samenstellen tot een machine wat de klant graag wil.

De machines van Evers zijn geschikt voor landbouw en grondbewerking. Evers biedt een totaal pakket aan van verschillende soorten machines voor het bewerken van uw land. Van het woelen van de ondergrond tot de zaaibedbereiding waardoor u het land klaar maakt om te zaaien. Met deze machines wordt uw land optimaal klaar gemaakt voor het laten groeien van het zaad. Daarnaast heeft Evers verschillende soorten machines om uw grasland optimaal te kunnen verzorgen. Van beluchtiging tot egaliseren. Alles is mogelijk. Om uw land zo goed optimaal mogelijk te houden, biedt Evers tevens een aanbod van bemestingmachines aan.

Farmax is gespecialiseerd in spitmachines. Met de hoogwaardige Farmax spitmachines krijgt u een optimale opbrangst. Het creëert een perfect poot- of zaaibed. Farmax heeft verschillende soorten spitmachines. Spitmachines voor zeer lichte tractoren en licht spitwerk tot zeer zwaar spitwerk in kleigronden en steenachtige gronden voor sterke trachtoren. Ook als je wat dieper spitwerk nodig hebt, ben je bij Farmax bij het juiste merk. Tevens kan je grond ook belucht worden door Farmax beluchters.

BijGehl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een schranklader, wat ook wel een bobkat wordt genoemd, rupslader of kniklader. Deze veilige en zeer sterke laders zijn goed voor vele doeleinden.

Hoopman machines B.V. is de fabrikant van Holaras. Holaras is een zeer belangrijke speler in het producten van machines voor uienverwerking, veehouderij, biogas, infratechniek en voederwinning. Met deze machines bespaart u een hoop kosten en tijd. Met de nodige zorgvuldigheid voert u uw dieren en zorgt u voor uw land met top kwaliteit.

Irrifrance is het bedrijf voor nauwkeurige en efficiente beregingsmachines. Door deze verschillende soorten haspels en installaties is er voor elke klant een passende machine te vinden. De Irrifrance machines staan voor gebruisvriendelijkheid, efficiëntie en een lange levensduur. Met Irrifrance kunt u op alle plekken beregenen!

Kverneland is een onderdeel van Kverneland group. Vicon en iM Farming zijn tevens ook onderdeel van Kverneland group.Kverneland zorgt met de machines die ze hebben dat u uw productiviteit en rentabiliteit kunt verhogen door de sterke focus op bodemvruchtbaarheid en het gericht managen van de bodem. Met de machines van Kverneland kunt u gemakkelijk uw grond bewerken, inzaaien, strooien en spuiten.

McConnel is het merk voor het snoeien van struiken en bermen. Met de verschillende Power Arm series worden struiken weer strak. Er zijn heel veel verschillende soorten opties, waardoor iedere klant tevreden huiswaarts kan keren. Daarnaast maakt McConnel het maaien minder arbeidsintensief door de robotcut remote control technology. Wil je het maaien toch zelf doen, heeft McConnel ook een uitgebreid assortiment klepelmaaiers en roterende maaimachines. Alle producten zijn bekend om de zeer goede kwaliteit, waarde en productiviteit. Naast de maaimachines biedt McConnel ook machines aan om uw land te kunnen bewerken met onder andere ploegen, veldspuiten en verspreiders.

Peecon is gespecialiseerd in het helpen van veeteeltbedrijven. Met de innovatieve techniek zorgt Peecon er voor dat een veeteeltbedrijf niks te kort komt. Met een butler XL en het feed master systeem zorg je er voor dat de dieren altijd te eten hebben. Daarnaast helpt Peecon om uw land zo optimaal mogelijk te houden met de verschillende soorten machines.

Pöttinger is een Oostenrijks familiebedrijf dat bijdraagt aan een duurzame verhoging van de effectiviteit, efficiëntie en kwaliteit in de landbouwproductie en ziet zichzelf als een betrouwbare partner voor zijn klanten. Door de voordelen die aan de machines van Pöttinger zitten kunt u terug vinden in de opgebouwde, gedragen en getrokken machines voor grondbewerking, oogst en het produceren van hooi.

Stoll is het merk voor frontladeropzetstukken en werktuigen. Met een Stoll frontlader heb je gegarandeerd een stevig en kwaliteitsvolle frontlader die uw werk vermakkelijkt.

Topcon produceert innovatieve GPS systemen. Met deze systemen is het nog makkelijker om precies wegen aan te leggen of je landbouw te bewerken. Door de precieze plaatsbepalingstechnologie van het GPS systeem kunt u uw productiviteit verhogen, de inputs verminderen, maximaliseren van de potentiële opbrengst en het verminderen van de gebruikte middelen.

Met Top-vision weet je zeker dat jouw tractor of andere machine veilig is. Top-vision biedt zichtoplossingen voor elk probleem. Door een camera te plaatsen kan je 24/7 zien wat er met je machine gebeurd! De camera’s zijn polyvalent. Dit houdt in dat er één aansluitsysteem is voor alle systemen. Alle systemen zijn waterproof,schokbestendig (tot 10G), geschikt voor nachtzicht en eventueel uitgerust met microfoon.

Met Vaia is het merk omtrent kipwagens. Met de Vaia kipwagens kunt u allerlei soorten gewicht meenemen. De kipwagens zijn zeer wendbaar en veelzijdig. De kipwagens zijn geschikt voor vele soorten klussen. Naar kipwagens staat Vaia ook bekend om de transporttanken en gronddumpers.

De producten van Perfect kunnen ruimschoots ingezet worden. Machines voor in de fruitteelt en wijnbouw, zoals cirkelmaaiers, houtversnipperaars en nog veel meer, worden gekenmerkt door de zeer lange levensduur en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast heeft Perfect machines voor sorteertechnieken. Door de gebruiksvriendelijkheid van deze machines worden de sorteerprocessen bewezen sneller uitgevoerd. Eveneens heeft Perfect verschillende soorten maaiers voor de landbouw- en cultuurtechnieken.

Wanner machinebouwis een Duits merk gericht op gewasbeschermingsmiddelen. Door de product besparende technologie kan Wanner machinebouw de kosten laag houden, efficiënter werken en is het minder belastend voor het milieu. Wanner machinebouw streeft naar hoge productbetrouwbaarheid en een lange levensduur van de (spuit)machines.

Zocon zijn landbouwmachines geproduceerd door Zonderland constructie. Het zijn eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines. Er worden duurzame materialen gebruikt, zodat het onderhoudsarme is met een lange levensduur. Zocon biedt machines aan zodat u gemakkelijker uw weide kan onderhouden, uw terrein schoon kan houden en uw land kan bewerken!

Zuidberg ontwikkelt systemen voor tractoren zodat je niet alleen machines aan de achterkant hoeft te gebruiken, maar ook aan de voorkant kan hangen. Dit zorgt er voor dat je sneller te werk kan. Daarnaast ontwikkeld Zuidberg ook transmissies en rupsonderstellen voor agrarische toepassingen.