HUSQVARNA NAJAARSAANBIEDINGEN 2021

Van september t/m december aanbiedingen op vele Husqvarna producten.

Bosbouw, Parkmachines en Tuinmachines:

Zo vindt u bij ons tuinmachines en tuingereedschap voor zowel professioneel als particulier gebruik van grote merken als Husqvarna, Iseki, Stiga, Meclean, Eliet, McCulloch, Gardena, etc.

Wij zijn al meer dan 15 jaar de officiële Husqvarna specialist van West-Brabant. Door ons uitgebreide assortiment tuinmateriaal, grasmaaiers, robotmaaiers bosbouw, outdoor, tuingereedschap, werkkleding, werkschoenen & klimmaterialen zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers.

Wij zijn expert in de aanleg, onderhoud en reparatie van robotmaaiers. Zelfs bij zeer ingewikkelde en complexe grasvelden in tuinen is het mogelijk om uw u volledig te ontzorgen bij het maaien van uw gras.

Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

AANBOD VAN ONZE MERKEN

Periodieke Veiligheidskeuring

Veiligheid staat bij ons in een hoog vaandel. U kunt uw volledige machinepark officieel laten keuren door Kerstens Voeten op locatie of in onze werkplaats. VA-Keur is de landelijke periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Het grote voordeel als u uw machines laat keuren door Kerstens Voeten:

  • Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.


Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf. De koffie staat klaar!

Aspen is hét merk als je op zoek bent naar 2- of 4-takt benzine of diesel. Het is de marktleider in alkylaatbenzine. Aspen richt zich op alle gebruikers van kleinere motoren. Alkylaatbenzine is schoner dan Euro 95 of Super 98. Wanneer je Aspen gebruikt, gaat de machine waarin je dit gebruikt langer mee.


Je bent niet alleen aan het juiste adres voor benzine of diesel. Aspen biedt ook kettingzaagolie aan. Met deze olie zorg jij er voor dat jouw kettingzaag, kettingwielen en zaagbladen gesmeerd lopen, ongeacht welk merk kettingzaag je hebt.

Boxer Agriculture Equipment B.V. is gespecialiseerd in de lichtere landbouwwerktuigen en machines. Met deze lichtere landbouwwerktuigen kan je lichte tractor gemakkelijk je land bewerken! Boxer Agri heeft diverse bodemvlakkers, weideslepen, bosbouw, graafmachines, graslandbewerking, grondbewerking, kipwagens, voermengwagens en wegen- en terreinbeheer. Boxer Agri is gericht in het zo goedkoop en licht mogelijk produceren van de werktuigen en machines, waardoor deze geschikt zijn voor vele tractoren.

Op zoek naar natuurlijke plantenvoeding? Bij DCM zit je goed! Met een ruime keuze aan plantenvoeding voor verschillende takken van tuinbouw en hobby zijn passende producten te vinden. DCM heeft onder andere vloeibare organische meststof voor planten en verschillende producten voor vijvers, zoals zeoliet.

Onze Merken

ELIET levert een breed scala aan machines. Voor ieder type tuin is er wel een geschikte ELIET machine. Van hakselaar tot gazononderhoud.

Frapoma is een zeer divers bedrijf wat bijna alles ontwikkelt voor in de tuin- en parkindustrie. Kerstens-Voeten levert vooral de zoutstrooiers van Frapoma. Door deze zoutstrooier zorg jij er voor dat jij gemakkelijk en snel jouw terrein veilig hebt om er over heen te lopen!

Iseki is een van de belangrijkste merken binnen tuin en park. Iseki is een zeer divers merk en Kerstens-Voeten is een zeer trotse pro dealer. Iseki staat bekend om het hoge kwaliteitsniveau waar ze naar streven. Daarnaast is Iseki telkens bezig met technologische innovatie van de producten.


Iseki is een vooruitstrevend merk in tractoren, zit-, front-, ruwterrein- en gazonmaaiers. Daarnaast beschikt Iseki over uitermate goede motorfrezen, veegmachines en grondboren. Tevens bezit Iseki een breed scala aan kantensnijders, bosmaaiers, bladblazers en heggenscharen. Kortom: Iseki heeft alles waardoor jouw tuin weer op en top er uit komt te zien!

Als je Husqvarna zegt, zeg je Kerstens-Voeten. Kerstens-Voeten is officieel pro dealer van Husqvarna.


Husqvarna is een internationaal bedrijf voor alle machines voor gebruik in tuin- en park. Husqvarna heeft een garantie periode van 2 jaar op alle machines. Kerstens-Voeten is een dealer in Roosendaal van Husqvarna. Kerstens-Voeten is zeer enthousiast over de machines van Husqvarna. De machines bewijzen zeer lang mee te gaan met weinig onderhoud. De machines zijn zeer gebruiksvriendelijk en zijn gerangschikt op professionaliteit.


Husqvarna is hét merk als het gaat om robotmaaiers. Met deze robotmaaiers heb jij jouw gazon zonder moeite er elk seizoen zeer goed bij liggen! Husqvarna is niet alleen hét merk voor robotmaaiers, maar staan ook zeer goed aangeschreven als het gaat om zit-, gazon-, en frontmaaiers.


Niet alleen maaiers, maar ook bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en andere zagen hebben een zeer lange levensduur.


Husqvarna heeft niet alleen gedacht aan machines, maar ook met het werken met deze machines. Door de persoonlijke beschermingsmiddelen zorgen zij er voor dat jij veilig aan het werk kan!

Kemp machines is een veelzijdig bedrijf. Kemp machines levert vooral voor boeren, maar is nu ook in opkomt voor tuin- en parkklanten. Kemp machines levert praktische machines, zoals voerbanden, voerschuiven en balenklemmen. Naast deze producten levert Kemp ook verschillende soorten en maten onkruidborstels.

Laserliner is het vooruitstrevende merk als het gaat over lasers en sensoren. Laserliner is geschikt voor verschillende doeleinden. Met een laserliner kan je het niveau en lengte berekenen. Door het berekenen van het niveau kan je rechter bestraten, maar ook het egaliseren van grond wordt specifieker.

Limpar is een merk wat wordt geïmporteerd door Knopert. De producten van Limpar hebben een lange levensduur, zijn milieuvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Een Limpar machine heeft verschillende opties. Limpar heeft veegmachines, sneeuwschuivers, voerschuiven, verticuteermachines en onkruidbestrijdingsmachines. Limpar heeft dus een groot scala aan machines, waardoor uw terrein er weer schoon uit komt te zien en blijft!

Lumag machines zijn goede machines wanneer u straatwerkzaamheden moet verrichten. Lumag produceert sterke doorslijpers en trilplaten zodat u uw straatwerk zo net en gemakkelijk mogelijk te kunnen leggen.


Niet alleen is Lumag actief in stratingswerkzaamheden, maar produceren zij ook tuin- en parkmachines. Deze machines zijn ideaal voor semi-professioneel werk. Lumag heeft grasmaaiers, hakselaars, blad- en afvalzuigers, onkruigborstelmachines, veegmachines en nog veel meer in het assortiment!


Kort om een merk met zeer veel diversiteit als het gaat om jouw terrein.

Mantis ULV houdt zich bezig met ULV-spuitsystemen. Dit wil zeggen dat zij ultra laag volume spuitsystemen produceren voor uiteenlopende gebruiksdoeleinden. Door de gelijkmatige besproeiing kan Mantis ULV voor efficiënte gewasverzorging zorgen, waardoor je bespaard op bestrijdingsmiddelen, gewasbescherming en onkruidbestrijding.

Mantis ULV ontwikkelt professionele reinigingsmachines. Meclean richt zich op het gebruiksgemak voor de gebruiker en functionaliteit. Functionaliteit en kwaliteit staan centraal bij Meclean. Met de machines van Meclean, zoals een hogedrukreiniger, veegmachine, stofzuiger of stoomreiniger heb jij jouw terrein binnen de kortste keren schoon!

Oase living water is hét adres wanneer je op zoek bent naar een waterpomp of andere producten voor je vijver. Oase living water heeft producten voor vele verschillende doeleinden. Van particuliere tuinen en vijvers tot professionele bedrijven die water moeten wegpompen. Als u uw tuin moet draineren bent u bij Oase ook aan het juiste adres. Daarnaast levert Oase niet alleen machines om water weg te pompen. Oase staat ook garant voor verschillende soorten fonteinen voor onvergetelijke momenten.


Oase heeft niet alleen machines voor buitenshuis. Oase levert ook aquariums en biOrb’s voor binnenshuis.

Stiga wordt door Kerstens-Voeten zeer erg gewaardeerd. Kerstens-Voeten is pro dealer van Stiga. Stiga machines zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Stiga is ook modieus. Stiga zorgt voor een overzichtelijk en verzorgd uiterlijk, waarin het gebruik van de kleur geel opvalt.


Tielbürger is een Duits bedrijf gericht op maaiers, veegmachines, onkruidmachines en nog veel meer! De machines van Tielbürger staan garant voor optimale prestaties en duurzaamheid. Alle machines worden technisch doorontwikkeld en verduurzaamd. Hierdoor blijven de machines goed en verkrijgen ze een lange levensduur. De machines zijn sterk, solide en betrouwbaar waardoor zwaar werk gemakkelijk gedaan wordt.

Thermobile Industries is gericht op het ontwikkelen van kachels en koelers voor mobiele- en noodtoepassingen. Daarnaast ontwikkelt Thermobile deze machines ook voor (pluim)veestallen en gewasdroging. Met deze machines zorg je er voor dat de ruimte altijd op de juiste temperatuur is. Thermobile levert hoog kwaliteit, mileuvriendelijke en betrouwbare machines met een lange levensduur.