RESERVEER NU EEN MACHINE


Verhuurtarieven

Ik zal een goede lijst toevoegen met onze tarieven. Hoe kan ik deze het beste aanleveren? Of is het voor jullie mogelijk dat wij dit via het systeem uploaden?

Verhuurvoorwaarden

Deze zijn in ontwikkeling. Zodra ik deze heb zal ik deze toezenden. Je zal nu tijdelijk kunnen wegzetten: Vraag aan 1 van onze medewerkers naar onze verhuurvoorwaarden.

Onze Verhuurmachines Dit graag een link naar de occasionwebsite waarin het vinkje verhuurmachines wordt aangevinkt zodat zij in 1 x een overzicht krijgen met alle machines.

Reserveer nu een machine!

Dit is de vraag wat de mogelijkheden zijn. wij hebben via bever een verhuuragenda. Het zou m ooi zijn dat deze gelinkt kan worden aan een kalender op onze website zodat klanten kunnen zien of deze beschikbaar is.

Indien beschikbaar is wil ik dat zij een reservering kunnen maken voor een bepaalde machine via deze agenda. Waarbij gelijk een bon wordt aangemaakt in het systeem van ons en daarnaast wij een email krijgen met bevestiging naar verhuur@kevo.nl zodat wij ook de klanten kunnen bevestigen dat dit mogelijk is.

Bij de kalender moet dan ook de tekst komen te staan.

Reserveringen zijn onder voorbehoud en worden aan u per mail bevestigd indien mogelijk.

Tevens moeten ze akkoord geven op onze algemene voorwaarden en verhuurvoorwaarden en alle gegevens invullen.


Bedrijfsnaam: Kerstens Voeten
Adres:   Bredaseweg 255, 4705 RN Roosendaal
Postcode: 4705 RN
Plaats: Netherlands
Telefoonnummer:   0165-534222
Email Adres:   info@kerstensvoeten.nl
Reserveringsreferentie: